0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar,geçen hafta cuma günü Antalya ya tatile gittik ailece. her zamanki gibi depoyu fulledim, ortalama hızım 100-120 km ve bir depo ile 1320 km yol yaptım.(tabi ara ara 140 km hızlara da çıktığım oldu)geçen senede 1260 km yapmıştım bir depoyla.seviyorum arabamı (ön göğüs sesleri de olmasa bir başka sevicem keratayı )tek sıkıntım su fıskiyeleri camın ortasına atmıyor sileceğin altına atıyor seyir halinde bu sorunu yaşayan ve çözümünü bulan varmı arkadaşlar?teşekkürler.[/bir depo derken kaç litre mazot ?
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 17, 2013, 11:32:51merhaba arkadaşlar herkese iyi haftalar,geçen hafta cuma günü Antalya ya tatile gittik ailece. her zamanki gibi depoyu fulledim, ortalama hızım 100-120 km ve bir depo ile 1320 km yol yaptım.(tabi ara ara 140 km hızlara da çıktığım oldu)geçen senede 1260 km yapmıştım bir depoyla.seviyorum arabamı (ön göğüs sesleri de olmasa bir başka sevicem keratayı )tek sıkıntım su fıskiyeleri camın ortasına atmıyor sileceğin altına atıyor seyir halinde bu sorunu yaşayan ve çözümünü bulan varmı arkadaşlar?teşekkürler.[/bir depo derken kaç litre mazot ?tekrardan fullediğimde 48,54 lt aldı...
Maşallah, süper menzil. Ben tek depoyla antalyaya sadece gitsem şükrederim:). Su fıskiyesine gelincede, ya tıkalıdır biraz, yada yönü aşağı kaymıştır, herhangi bir usta düzeltebilir onu, basit bir işlem.
tekrardan fullediğimde 48,54 lt aldı...
3,67 yakıt tüketimi ortalaması kabaca 16 kuruş yapar