Gönderen Konu: ben sölicek bişi bulamıyorum  (Okunma sayısı 2740 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
ben sölicek bişi bulamıyorum
« : Ağustos 12, 2008, 12:56:34 »
olayı yapan hulk hoganın oğluymuş ve sadece bu değil dosyası baya kabarık arkadaşın buda son bombası.... :-\

detaylı resimler:http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://cache.gawker.com/assets/images/12/2008/03/bollea-supra-top.jpg&imgrefurl=http://jalopnik.com/tag/supra/&h=451&w=600&sz=75&hl=tr&start=27&tbnid=RrgM8xigLyh8wM:&tbnh=101&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dsupra%2Binterview%26start%3D20%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dtr%26sa%3DN
olay şöle olmuş arkadaş floridada yarışıyomuş ve 106MPH ile palmiye ağcına girmiş......allah akıl fikir versin...
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Toyota Club Türkiye

ben sölicek bişi bulamıyorum
« : Ağustos 12, 2008, 12:56:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: ben sölicek bişi bulamıyorum
« Yanıtla #1 : Ağustos 12, 2008, 13:31:22 »
bu güzel arabaydı evet, yapalı baya oldu ama kazayı, benim de bir konu açmış olmam lazım bununla ilgili.

Hatta bu supra hulk hogan'ın kendisinindi, sonra oğluna verdi :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Ağustos 12, 2008, 16:38:49 »
İçim gitti valla böyle bi aracım olsa hiç kıyamam nasıl sağ çıkmış ki araçtan  :blink:
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ağustos 12, 2008, 16:48:33 »
Şu anda hapiste veled, sağ çıktı ama yanındaki arkadaşının kafatası çatlamış, uzun süre komada kaldı. Şimdi de ailesi Hulk Hoganlara dava açtı.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 12, 2008, 17:37:48 »
Hiç içi sızlamadımı acaba.... >:(
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Ağustos 12, 2008, 17:41:57 »
insan çizilcek diye korkar adam arabayı biçmiş yaa... yazık olmuş.

ANGELLLL...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #6 : Ağustos 12, 2008, 19:18:38 »
walalhi adam bu arabayı bu hale getirdiyse bizim toyotayı kaç parçaya böler allah bilir:D
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
« Yanıtla #7 : Ağustos 12, 2008, 22:30:29 »
ama motoru hala sağlam ben alıyim onu :D evet 2006 yılında yapmış bu kazayı ama olsun kaç yıl geçerse geçsin böle bi saçmalık unutulmaz ki >:(
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 13, 2008, 04:00:37 »
Youtube'da gecen seneki olayla ilgili bir video buldum. (http://HTTP://ZEND2.COM yoluyla izlenebilir. youtubeNOKTAcom/watch?v=04P0tT7ghM0 )

Gorunuse gore asiri alkollu sekilde 64 km azami hiz sinirinin oldugu yerde saatte 100km.de araba yaristirirken olmus olay. Bundan once de arabasini yakmis, yani ilk degil.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 13, 2008, 11:58:42 »
guzelım araba pert oldu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2006 Toyota Corolla D4-D Siyah MMT
    • www.merdiaahsap.com
« Yanıtla #10 : Ekim 22, 2008, 13:34:37 »
benim böyle bir arabam olsa ona binmeye bile kıyamam ama adamın yaptığına bakın bir toyota bunu haketmiyor
sapphire

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ekim 22, 2008, 13:45:27 »
valla bunlar sadece medyatik oldukları için haberlere düşenler. Yoksa veledler daha çok tercih ettikleri için ve hız yapmaktan başka birşey yapmadıkları için Amerika'daki Civiclerin, Celica'ların da çoğu böyle pert oluyor, hurdacılar celica ve bu tip arabalarla dolu...
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.merdiaahsap.com
« Yanıtla #12 : Ekim 22, 2008, 13:53:57 »
peki neden türkiyede fazla celica veya supra yok yani forumdaki bir arkadaşın celica sı olsa fena mı olur
sapphire

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 22, 2008, 14:33:57 »
-vallahi şunu söyleyeyim, A.B.D ' de otomobil fiyatları çoğu Avrupa Asya ülkesine göre (özellikle Türkiye ye göre :) ) çok ucuz. Mesela "Dodge Challenger SRT-8" ülkemizde $125000 ' a satılırken, Amerika'da aynı aracın fiyatı sadece $41000. Honda Civicler Amerika da $15000 dan (21000 YTL) başlarken ülkemizde malesef 35200 YTL den, VW Golfler $15600 dan başlarken bizde 34000 YTL den başlıyor. Aradaki fiyat farkına bakın..>:( Yani biz otomobile en pahalı binen ülkelerin başında geliyoruz. Hakikaten yani ben de (Allah göstermesin) bu kazayı yapsam ömrümden sanki 30 yıl gitmiş gibi hissederim kendimi. Düşünsenize ülkemizde böyle bir arabayı satın almak ve modifiye etmek milyarları sokağa atmak demektir.
-Yusuf Bey, zaten ülkemizde bahsettiğim gibi araba fiyatları (ÖTV ve KDV den dolayı) kabarık olduğu için, söylediğiniz spor modeller, genel distribitörler tarafından ithal edilmiyor daha doğrusu edilemiyor. Çünkü vergilerle beraber bu araçların fiyatları bir hayli artıyor (spor modellerin vergileri oldukça yüksek) ve maddi gücü olanlar bu arabalar yerine Mercedes, BMW gibi daha klas modelleri tercih ediyorlar haklı olarak. Ama çok isteyenler için İstanbul gibi büyükşehirlerdeki popüler galeriler (F&B Otomotiv-Ortaköy gibi...) bu araçları istek üzerine ithal ediyor ve kendi karlarını da koydukları için bayağı yüksek fiyatlar ortaya çıkıyor. Yani kısacası A.B.D de arabaya binmek bizim şartlarımıza göre bedava diyebiliriz. Ayrıca benzin de ucuz, dizel araba göremezsiniz orda, küçük sınıf kamyonların, kamyonetlerin, minibüslerin bile çoğu benzinli :) Zaten adam akıllı toplu taşıma da yok orda, çoluk çocuk demeden hemen hemen herkesin arabası var.... Saygılar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ekim 22, 2008, 14:45:44 »
peki neden türkiyede fazla celica veya supra yok yani forumdaki bir arkadaşın celica sı olsa fena mı olur
çok basit bir nedeni var:

genç arabası, ucuz ama hızlı olacak. Bizdeki vergilendirme sistemi ile bu mümkün olmadığından bahsettiğiniz araçların ülkemizde pazarı oluşamıyor.

Dolayısıyla da hacı muratlarla internetten gördüklerini apmaya kalkıp her yıl yüzlerce genç canına kıyıyor.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.merdiaahsap.com
« Yanıtla #15 : Ekim 23, 2008, 12:42:52 »
o zaman yapacak bir şeyimiz var kendi malımıza sahip çıkıp böle boşa harcamayacaz nasıl olsa dünyanın en pahalı arabalarına biniyoruz (vergiler yüzünden)
sapphire

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 23, 2008, 12:52:32 »
türkiyedede bu kasa supraya az olsada güzel örnekler var.akşam eve gittiğimde f1 parkında çektiğim birkaç supra fotosunu koyarım.yazık olmuş.bu supranın motoru allah bilir hangi arabanın kalbinde yaşamaya devam ediyor!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.merdiaahsap.com
« Yanıtla #17 : Ekim 23, 2008, 12:58:48 »
evet keşke motoru alıp kullansaydım sığmaz gerçi corollaya ama
sapphire

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Ekim 23, 2008, 13:00:01 »
   Adam 100km hızdaymış. Yine supra için bu çok az bi hız. Ve kaza yaşayan biri olarak siz arabayı mahfetmiş diyosunuz. Sonuçta o aracı alabilecek durumu olan birisi. Cana bi şey olmasın ama tabi yarış meselesi var. Şimdi rahmetli Sakıp ağanın o yaşta bi oğlu olsa merso s 500 long binmez herhalde. Toyota ülkemizde sabancıdan sorulduğuna göre oda bu model bi arç binerdi. O da modifiye eder hızda yapardı gece yarıları Tem de filan. Olmuyormu İstanbul'da bu tür yarışlar? O kadar modifiyeyi "zengin zübbeleri" diye tabirlendirilen insanlar süs için yapmıyo herhalde. Ama yiende yazık. Çok yazık. Sonuçta yabancıda olsa insan insandır. Cana bi şey olmasın.

Bana dediniz dediniz cana gelmesin mal yerini bulunur. Yerine yenisi gelir. Hakikaten geliyomuş bi şekilde. Hiç tanımadığınız insanlar bile yardımcı olabiliyor. Şu an altımda bulunan makam aracı gibi simsiyah otomatik vites yeni nesil corolla sahibi olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Çokmu duygusalım :) :wacko: