0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tip uygulamalarda ucuzuna kaçmamak lazım1000 $ lık uygulama tabiki daha kaliteli ve uzun ömürlü olacaktırbende araştırmadayım biraz daha pahalısını bulmaya çalışıyorum ki daha kaliteli olsun1000 £ veya 1500 Euro uygun olacaktır
orjinal ismini bilmediğim için formda bulamamıştım. Selam Sercan kardeşim, orjinal ismini bilmediğim için formda bulamamıştım. Şu anda bu konu ile yakından ilgileniyorum ve yaptırmayı planlıyorum. Tabi içişleri bakanının da görüşünü almak lazım .
abi siz de mi Light peynir yiyorsunuz Bahsettigim gibi urun yararli bir urun olk basta inanmamistim ama kis pisligi bildigimiz suyu tutunca eriyip gidiyor. Dedigim gibi ben 450 liraya lansman fiyatina yaptirdim bilginize. Ama oncesinde aracin kaportasi temiz olsun zaten oncesinde losyonla ustundekileri aliyorlar.imkan varsa cila atilsin.
Neyse konuyu saptırmayayım işin özü servis yolumun üzeri bir gün işe arabamla gittiğimde uğrayıp yüz yüze görüşerek fiyat alıcam.
5 yıl garantili. yüzeysel çizikleri gideriyormuş. Ancak tırnağa takılan çizikleri malesef gidermiyormuş. Onun için ayrıca pasta cila gerekiyormuş oda ilave ücrete tabi. 5 yıl boyunca 6 aylık periyotlarla kontrolleri var. nasıl bir uygulama olduğunu sorduğumda bir kola şişesini tarif ettiler bu şişe içerisinde kimyasal bir sıvıyı arabanın her tarafına yayıyorlarmış. Kaygan bir yüzey oluşuyormuş. Çiziklere, taş atıklarına karşı aracı koruyormuş.
2 hafta önce alj de kampanya var 900 tlye seramşk kaplama ön kaput filmi yapalım dedihatta yapılmış araçların yanına gittim hakkaten boya üzeri garip bir şeyle kaplıydıparası çok geldi bana ne de olsa araç= eşşektir benim gözümde biri çizece ya da vuracak falan filan.ya da satarken abi sene koruma var 500 lira üstüne alayım diyen olmayacak.
İeride satacaksınız bakımda yapmayın bu mantıkla
Toyota Protect yaptırmak için sabah bıraktım arabayı servise. (izmir tokullar) Akşam teslim alıcam, umarım iyi bişi olur.