0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam adanadan tahsin kardes corona bır efsane ben boyle bır motor kasa sase gormedım 10 numara arac arkadas adanada bır usata tavsıyesı ıstemıs benım usta tam bır toyotacı otogar karsında saygın oto var murat usta on numara bır tanıs derım
selam arkadaşlar benimde sorunum amortisörler.91 model xl corollam var.1 ay önce adanada uğur yaldız özel serviste 4 amortisör değiştim.usta federal power marka amortisör taktı.kyb de vardı.özellikle kyb istedim.ama onu önermedi çok yumuşak arkayı vurursun dedi.şimdi özellikle önler çok sert.aradım o zaman önlere tokico getirteyim onları takalım arkalar aynı kalsın gerek yok çünkü tokico çok yumuşak arakaya 3 kişi oturdumu yere yapışır dedi.kafam çok karışık doğrumu acaba ustanın söyledikleri yoksa hepsini tokico ile değiştirmemmi lazım .yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler hocam peki sorunum hakkında bilginiz varmı tahminen ne olabilir ?
bilmiyorum hocam aracı 3 ay önce aldım ağır bakımlarını yaptığını söylemişti satan adam umarım yapmıştır...ısrarla sordum çünkü trigeri falan değişşp değişmediğini değiştim dedi...motorun v kayısı taraflarından geliyor ses az önce kontrol ettim motorun kendi içerisinde bişey olmasında umarım fazla bir masraf çıkarmaz
teşekkür ler hocam yardımızın için biraz sonra gidip iyice inceleyeceğim birde hazır sizin gb deneyimli bir arkdaşı yakalamışken sormak istiyorum 2700-3000 devir arası bir uğultu oluyor 3.ve 4. viteste devir yükselince kayboluyor bu neden kaynaklanıyor olabilr ?