0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Losyonu var dostum onunla iyi sonuç veriyor, bir de şöyle bir durum var zımppara ile temizleniyor güzel oluyor ama üstündeki astar gibi bir koruyucu katmanı almış oluyor bu işlemin sonunda, şeffaf folyo çektirmen farın ömrünü kat be kat artırır bilgine.
Losyon derken abi meguiars ın ürünlerinden mi bahsediyorsun? Sadece bu ürünü uygulamam yeterli oluyor mu yoksa zımpara da yapmam gerekir mi
kardeş bunun en güzel yolu zımpara 3 kat zımpara vuruyorsun 40010001500 en sağlıklısı makinayla olanıdır.zımparayı vurduktan sonra pasta atıyorsun ve arkasında cila atıyorsun.
ben yakın zamanda arexons far temizleyicisini aldım. sararma ve ince çizikler vardı. ben zımpara atmadım sadece bu cilayı kullandım. sonuç olarak sararan üst kısımlarda yüzde 50-60 civarı bir düzelme oldu diyebilirim. farın diğer kısımları ise cam gibi parladı. bu ürünün üstünde far ve vizör temizliği deniyor. araçta vizör tam olarak neresi oluyor.
Benim ve kardeşimin aracında farlar inanılmaz kötüydü hele kardeşimin aracı nerdeyse far yoktu. Sanayiden 800 -1000-1500-2000 mikron zımpara aldık tanesi 1 tl daha sonra maguars far cilası aldık plastx diye birde kâğıt bant aldık hafta sonu farın etrafındaki kaporta ve plastik aksamı iyice kapattık bant ile daha sonra farları ilk önce yıkadık daha sonra sırasıyla 800 -1000 - 1500 -2000 zımparaları uyguladık uygulama esnasında zımparayı hep aynı yöne doğru sürdüm ve kenar köşe iyice ve detaylıca sürdüm zımparayı suya batırarak sürüyorsunuz hem yüzeyi güzel ve pürüzsüz alıyor hem de lekeleri temizliyor. Zımpara işleminden sonra far yüzeylerini kuruladım elime daha önceden evde olan ince pastayı aldım daireler çizerek iyice yüzeydeki kılcal çizikleri de aldım tekrar kuru ve temiz bezle aldım daha sonra iyice çalkaladığım far cilasını pamuk yardımıyla daireler çizerek iyice yedirdim sonucu görmeniz lazım tek kelime ile süper çıktı bu işlem işlemin bana maliyeti 34 tl oldu ve de iki aracımızın da farları pırıl pırıl oldu hatta stop ve sisleri de temizledim onlarda çok güzel çıktı .Normalde dışarda bu işlemi 150 tl gibi rakamlara yapıyorlar 2 araç 300 lira ben 34 liralık bir maliyet ile işi bitirdim .