0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seydi abi, ilk zamanlar düşünsemde, bazı risklerden dolayı sadece düşünce olarak kaldı, arızalanma ve hırsız riski vesaire... maliyetinin yüksek olduğunu düşünüyorum fakat nacizane fikrim bunun yerine tablet alımı yapıp uygun bir aksesuar ile sabitlemek olabilir...
bende tablet tarzı çözümlerden yanayım,hani dostlardan biri bir aparat geliştirmiş yada bulmuşturda bizimle paylaşırmı diye düşünmüştüm:)))tüm dostlara teşekkür ederim:)
uzun yolculuklarda prens ve prenseslerimiz için koltuk arkası monitör uygulaması yaptıran varmı dostlar? ayrıca kaça maloluyor?
bende tablet almıştım ama şarj konusu büyük problem oldu. Sahibinden sitesinde güzel ürünler var fakat güvenenedim ve tekzen den aldım gecen sene 200 tl idi 1 yıldır kullanıyoruz. Kızın bu sayede oto koltuğuna oturmaya alisti.Radyo yayıni sayesinde sesi arabanin radyosundan dinliyoruz. Sadece elektrik işini iyi yapman lazim ben çakmaktan almıştım motor sesi parazit olarak radyoda duyuluyor. O işide çakmak girişi soket bağlayıp kullanmadığım zaman elektriğini kesiyorum. Saklama işide koltuk kılıfı oldugundan sorun olmadi. Yalnız montajı kendin yapacaksan evden uzak bir yerde yap kotu niyetli insanlar görmesin.