0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MerhabaEski üye sayılırım pek fazla foruma giremiyordum. 2. el Corolla HB aldım 2006 model. Sürücü tarafında ki emniyet kemerinin tokasını tutan yuvarlak plastik parça kırılıp düşmüş. Bu parça olmayınca kemer tokası aracın tabanına kadar gidiyor tekrar ordan çıkarmak uğraştırıcı birşey. Kemer tokasını yukarda tutan yuvarlak plastik parçanın adı nedir ve nasıl bulabilirim. Teşekkürler
Tam da bu işte parça kodu ile birlikte servise bir sorayımTeşekkürler
Serviste yokmuş sipariş verdiler salı günü gelecek 4 lira fiyat söylediler . Yedek parçacılarda bulamadım.
3 tl ye aldım taktım dertten kurtuldum Teşekkürler Ufuk beybirde ön lip ve karter koruma plastiği onlarada bakabilirmiyiz
Ufuk abi 2006 corolla için karter koruma plastiği ne kadar (şu ön tamponun altından arkaya doğru olan 2 plastik levha bu gimi) Ramazan abimide lazımmış
Bendekinin tırnakları kırılmış plastik kelepçeyle tutturmuşlar sıkıntı yaratmıyor ama lip le birlikte içime sinmiyor 2 plastik parçayıda değiştircem en kısa zamanda
E12 Sedan için;1.4-1.6 Benzinli51441-02090 Sağ Alt Muhafaza 164,49TL51442-02130 Sol Alt Muhafaza 115,56TL51442-02140 Sol Alt Muhafaza A/T 115,56TL1.4 D4-D Dizel51410-02090 Sağ Alt Muhafaza 405,79TL51420-02060 Sol Alt Muhafaza 375,82TLDizel ile benzinliler arasında boyut (dizellerin daha büyük) ve dizel muhafazalarının üzerindeki izalasyon farkı vardır.Ancak Aracınız dizel ise manuel vites (MM-T bile olsa) benzinli E12 muhafazalarını takabilirsiniz.
Biraz pahali geldi abi Yanlis anlama yani sende fiyatlar buysa diger yerlerde daha yuksektir. Yani dusundugumden fazla oldugu icin simdilik boyle kullanayim abi
Bu fiyatlar yetkili servis fiyatları