0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel ve faydalı bir ürüne benziyor tüplü araç kullanan arkadaşlar değerlendirebilir aslında...
http://www.yolbil.net/ böyle bir şey daha var.Ama tüm sistemlere uyar mı nasl olur bilemem.
aBi bu çok pahalı olur bence gps filanda varya. Benim en son paylaştığım renkli ekranlı olan 100tl abi birkaç kişi toplanırsak biraz indirim yaptırabiliriz
Benim araçta tüp yok,bana yaramaz dolayısıyla
Valla abi babamdan izni koparabilirsem böyle bir şey alacağım
Diğerinin fiyatınıda sorun bir belki çok fark olmaz arasında.
Fiyatını boş bir zamanda mail atarak öğrenmeye çalışırımda abi tek ben varım birkaç kişi daha olsunda
Mesela ortalama 10 kişi için bir mail at,uygun bir fiyat olursa daha çok talep olabilir.
evet güzel bencede ve alınabilir fakat aldıktan sonra kime taktıracağız bunları ve takabilecekler mi acaba )
Aracımdaki led li göstergenin bile kalibrasyonu yapılacak. tam dolunca ışıklar yanıp sönüyor. bittiğinde 2 yeşil yanıyor oluyor hala.
Abi senin ledli sistemin kalibrasyonu nasil yapiliyor. Bitince tanktaki gostergeye baktinmi eger o da dolu gosteriyorsa samandira gitmistir abi bizdeki gibi
Gitmiste Selcugun haberi yok
tank boşalınca 41-42 lt arası alıyor ki, bu normal zaten. tam doldukdan sonra da 4 led yanıp yanıp sönüyor. kitapçığında ve servisine sordum. tam depo kalibrasyonu yapılacak dendi. tam doldurunca hiç servisine yolum düşmedi kalibre ettireyim. şamandıra ile alakası yok. ayrıca çok da ihtiyaç duymuyorum.