0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yuz goz oldugumuzu dusunmuyorum yani benim acimdan
En bastan terligi elinize alsaydiniz keske. Bu konuda Hande hanimdan yardim alabilirsiniz. Tecrubeli baska bayan uyelerimiz de var Nagehan hanim ve Gulsum hanim onlar buaralar pek girmiyor foruma.
Ben yüz göz olduk derken dün akşam yazdıklarımdan ötürü söylemiştim.Terlik konusunu henüz okumadım ama ilk fırsatta Hande hanıma soracağım. Okuduğum konulardan bir tanesinde Nagehan hanımın mesajını gördüm ama Gülsüm Hanım'ın mesajı hiç denk gelmedi
Atalarimiz Meyva veren agac taslanir diye bosuna mi demis?
Sanayiye gidemeyince burada desarj oluyorum
ağaç altında gölgelenmekde olur abi siteye sarıyon karabulut gibi
Meyvesi golgesinden degerliyse kimse altinda yatmaz.
Terlik konusunda staj gormenize gerek yok gayet iyisiniz Bari sen yapma abi
Meyvesi değerli ise üstüne çıkılır
Abi bu hic olmadi
meyveyi almak içinmi üstüne çıkıcaz..taşlasak meyvesi düşmezmi yada sopa gibi birşeyle falan...abi bu konuda bizi aydınlatabilirmisin m.alilerin arasında kaldın sercan dilek tut
m.alilerin arasında kaldın sercan dilek tut
Muhahahahah Sarcan harbiden ortalık üyesi oldun kaaaarrrşiiimmm
Bir görmemiş aracıda biz kaplıcaz o altın elentraya benzer bir civic ama renk bordo olcak parlaklık vs.hepsi aynı olcak
Burası bir alışveriş merkezi ya da lüks bir semtin otoparkı değil..Otopark Bentley, Ferrari ve Porsche gibi milyon dolarlık arabalarla dolu..Gördüğünüz fotoğraflar bir üniversite kampüsünda çekildi.Lüks arabalarıyla kampüsa gelen öğrenciler araçlarını park edip derse giriyor.İşte Dubai Amerikan Üniversitesi'nin zengin öğrencileri..fotoğrafları eklemeye kalbim dayanmadı linkten bakın arkadaşlar.bunlar okuyorsa biz ne yaptık, biz okuduysak bunlar ne yapıyor http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/49071-oto-galeri-degil-universite-bahcesi/