0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 10 yıldır bizde olan 97 model 124.500 km de 1.3 corollamız bir yıldır yağ eksiltiyor. 5.000 km de bir yağ ekliyoruz. Servisten tutun sayısını hatırlamadıgım ustalara götürdüm. hepsi araç yağ yakmıyor, sızdırmıyorda dedi. bunun sebebini bilen arkadaşlar var mı ? şu an satmayı düşünüyorum ama yağ yaktıığından değil model yükselteceimden bilen bilir nisandan beri corolla 1.33 arıyorum
ortada yağ eksilmesi var ise,bence motor yağ sızdırmıyorsa yağ yakıyordur,motordaki segman dı galiba onlarla ilgili problem olabilir,usta kontrol ederken yağ yakmadı ise belkide sadece arabayı sıkıştırınca yakıyordur..Tekin abi olsa kesin bilirdi..
5000 km ne kadar yağ ekliyorsunuz.Bunu yazarsanız bence daha net cevaplar alabilirsiniz.
birde egzozdan çok az su tükürüyor. yalnız bu 10 yıldır var bunun içinde götürdüğümde motorun sağlıklı olduğu anlamına gelir dediler doğrumudur :/
bende öyle duymuştum,su geliyorsa motor sağlamdır demişlerdi..5 bin de yarım litre bence yaşına göre normal..Lpg varmı araçta??
bide motorun üflediğini söylemişti ona bişey diyemem 14 yaşında araba üflemeyecekte benmi üfleyecem ben yağ niye eksiltiyor ona takılıyorum açıkcası
ben yağ niye eksiltiyor ona takılıyorum açıkcası
çok teşekkür ederim mertay bey