Gönderen Konu: 98 efsane arka sol stop nasıl sökülür  (Okunma sayısı 2415 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 197000
  • Model Yılı: '98
98 efsane arka sol stop nasıl sökülür
« : Haziran 10, 2013, 14:23:39 »
arkadşlar efsanenin sol arka fren ampülü patlamış.Gittim aldım.. sanayi epey uzak kendim değiştireyim dedim lakin vidaları söktükten sonra  iki tane esnek plastiğimsi bişeyler var tutan..Onları sökemedim.. Kırılır diyede de zorlamadım..Nasıl sökeceğim ben arka stopu...
hayat hep üç buçuk ile dört arasındadır..ya hep üç buçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın...

Toyota Club Türkiye

98 efsane arka sol stop nasıl sökülür
« : Haziran 10, 2013, 14:23:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
Ynt: 98 efsane arka sol stop nasıl sökülür
« Yanıtla #1 : Haziran 10, 2013, 14:39:10 »
arkadşlar efsanenin sol arka fren ampülü patlamış.Gittim aldım.. sanayi epey uzak kendim değiştireyim dedim lakin vidaları söktükten sonra  iki tane esnek plastiğimsi bişeyler var tutan..Onları sökemedim.. Kırılır diyede de zorlamadım..Nasıl sökeceğim ben arka stopu...
ampul değiştirmek için stopları sökmeye lüzum yok ,kabloların bağlı olduğu soket çeyrek tur sol tarafa çevrilerek soket ve ampul sökülür.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 197000
Ynt: 98 efsane arka sol stop nasıl sökülür
« Yanıtla #2 : Haziran 11, 2013, 18:38:04 »
Teşekkürler Atilla amca ama bugün stopları söktüm vede dediğiniz gibi yarım tur çevirerek ampulü çıkardım.Ampül patlak değilmiş pas veoksitten yanmazmışş.;PAs sökücü ile biraz temizledim ve sonuç ampül yandı...
hayat hep üç buçuk ile dört arasındadır..ya hep üç buçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın...