0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forum icerisinde arama yaparak hem fotolarina hem de bilgilerine ulasabilirsin.
Toyota bayilerinde ben göremedim de seri üretime geçilmedi mi yoksa bizim ülkemize gelmeyecek mi onu sormak istidim yoksa fotolarını gördüm zaten sercan kardeşim.
Sözde haziran ayında gelecekti ama henüz avrupada bile satışa çıkmamış bize kim bilir ne zaman gelir.
Bugün baktım Avrupanın en büyük otomobil pazarı olan Almanya'da dahi pazara sunulmamış. Türkiye'ye gelecek herkes fiyatından şikayet edicek.
Bu her araba icin gecerli cunku artik iyice fiyatlar aldi basini gitti, yaziktir bizlere de.
Abi her marka icin gecerli bu durum ornegin gecen gun taksideki yeni Lineayi sordum 40.000 lira vermisler oda bize dediler, bir de full modelinden alsak ne olacak Linea acaba.
bizler aldığımız sürece emin ol satanlarda çok memnun oluyordur:) ama yapacak birşey yok hepsi aynı yok birbirinden farkı Linea demişken bir toptancı abimde vardı dizel 2009 model 150.000km de yan kapılar boyalı...adamlar 18 bine zor sattılar...daha bulaşmam diyordu
Tamamen sirket araclari icin uretilmis bencede zaten onceki yazimda da is gorur derken aynini demek istedim.
Ve wagon avrupada satışa sunulur polonyadaki toyota severler bile bizden daha şanslıhttp://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=5766
Onlar hepten sansli zate 2.0 dizel secenekleride var Burayada gelmesi yakindir zaten onceden soyledigimiz gibi.