0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Masallah. Kazasiz belasiz 100binler diliyorum size.
Bakımı Erzurum da yaptırmamanızı öneririm.çünkü esnaflık ve ustalık sıfır.başka çareniz yoksa sadece bakım ise İkbal yetkili servisinden fiyat alın.ve özel atabarı servisinden fiyat alın.kolay gelsin.
Öncelikle hayırlı olsun, forumdaki LPG olmayan ve bu km'lerde ki nadide araçlardan biri.Motorunuzda Triger zinciri yerine kayışı var diye biliyorum, yetkili servisinizden periyodunu öğrenin ve en son ne zaman değişmiş?Carbon Clean işlemi ve gaz kelebeği temizliği yaptırın,Erzurumda yaşadığınız için 0W-40 yağ kullanın,Şanzıman yağı, fren hidroliği, orjinal Long Life antifriz değiştirin.
Triger zinciri mevcut aracinizda, eger şıkırtı sesi yapmiyorsa degisime ihtiyac yok demektir.
Merhaba Sercan Bey... Şıkırtı sesi şimdilik yok...
Balatalar vs. Diger yardimlar icin Ufuk arkadasimizi oneririm.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=48369.0
yetkili servis garantisi süresi dolan arabalar için bakımlarda makul fiyatlar verebiliyor.ayrıca toyotada bakım kampanyası var.birde tekin beyin yazdıklarını yaparsanız bence bakım için yeterlibunun haricindekiler (eğer sıkıntı yoksa) boşa masraf. ayrıca Erzurumdasınız.Erzurumun esnafı affetmez masraf üzerine masraf çıkarır.siz tekin beyin yazdıklarını yapın yeterli.
Kadir Bey ilginize teşekkür ederim. Zaten tek çekincem profesyonel bir esnaf kavramının maalesef olmamasıdır. Servis en azından yaptığı işe garanti verebilir diye düşünüyorum.
önemli değil sedat bey.bu forma giriş amacımız bilgi alış verişidir.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Merhaba Tekin abi bizim araçta zincir var diye biliyorum ama servise onu da sorayım.
Baskı balata olarak aisin düşünüyorum bakalım hayırlısı
Doğru VVT-I sistemi zincir tahriklidir.Made In Japan olsun markaya fazla takılmayın, hiçbir afetrmarket ürün orjinali ile aynı marka olsa bile orjinal kutudaki ürün kadar kaliteli olmaz.
Şu ana kadar serviste düzenli olarak bakımı yapıldıysa bence bozmayın düzeni Eğer öyle değilse özel toyota servislerini tavsiye ederim , maliyeti düşürme açısından