Gönderen Konu: Yorumlarınızı alabilir miyim ?  (Okunma sayısı 1357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '96
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Yorumlarınızı alabilir miyim ?
« : Haziran 07, 2013, 14:47:00 »
Merhaba arkadaşlar. Biliyosunuz uzun süredir avensis aramaktayız. Fakat yaz ayları geldiğinden fiyatlar uçtu. Bizde kışı bekliyoruz. Tabi bu arada araştırma içindeyiz. Ve sizlerden haber bekliyorum. Belki satan veya tanıdığı satar diye bekliyoruz. Demin ilanları incelerken http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibiinden-2004-toyata-avensis-2.o-elegans-0538-828-45-96-127570913/detay bu ilan gözüme çarptı. Kilometresi normal geldi. Zaten aradığımız sınırda o kadardı en fazla. Sizlerin fikirlerini alabilirmiyim ? Belki o civarlarda oturan aracı gören bilen vardır. Fiyatı kilometresi vs hakkında fikirlerinizi rica ediyorum. Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim..

Toyota Club Türkiye

Yorumlarınızı alabilir miyim ?
« : Haziran 07, 2013, 14:47:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Yorumlarınızı alabilir miyim ?
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2013, 14:50:09 »
Arac guZel bir arac ben tavsiye ederim ama ilandaki arac icin pek yorum yapamam gormek en iyisi
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 07, 2013, 15:02:54 »
Arac guZel bir arac ben tavsiye ederim ama ilandaki arac icin pek yorum yapamam gormek en iyisi
Evet haklısınız. Avensisin namını çok duyduk :) Ama daha kısmet olmadı bakalım hayırlısı neyse o olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kadınlar insandır, biz insanoğlu.
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 25 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2013, 16:09:06 »
Merhaba arkadaşlar. Biliyosunuz uzun süredir avensis aramaktayız. Fakat yaz ayları geldiğinden fiyatlar uçtu. Bizde kışı bekliyoruz. Tabi bu arada araştırma içindeyiz. Ve sizlerden haber bekliyorum. Belki satan veya tanıdığı satar diye bekliyoruz. Demin ilanları incelerken http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibiinden-2004-toyata-avensis-2.o-elegans-0538-828-45-96-127570913/detay bu ilan gözüme çarptı. Kilometresi normal geldi. Zaten aradığımız sınırda o kadardı en fazla. Sizlerin fikirlerini alabilirmiyim ? Belki o civarlarda oturan aracı gören bilen vardır. Fiyatı kilometresi vs hakkında fikirlerinizi rica ediyorum. Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim..

Tufan Bey, öncelikle yaklaşık 1 aydır arac arayan ve ikinci el piyasasının uzay yönetildigini düşünen biri olarak ki fiyatlar bunu gösteriyor, bahsettiğiniz aracın fiyatı cok uygun, eger istanbulda olsam ben bir bakardım ancak malum biz uzagız. Fakat 4-5 parça lokal boya biraz düşünmemiz geren bir nokta 8 yaşında bir araç neden boyansın, ufak tefek midir nedir, burası düşündürücü, boyasız ve degişensiz ise kaçırmayın bence derdim....
Sizi sabah namazına kaldıracağına söz veren birisiyle evlenin!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 07, 2013, 16:13:43 »
TFakat 4-5 parça lokal boya biraz düşünmemiz geren bir nokta 8 yaşında bir araç neden boyansın, ufak tefek midir nedir, burası düşündürücü, boyasız ve degişensiz ise kaçırmayın bence derdim....
8 yaşında araçta boya olması normal değil mi? Yani ister istemez olabiliyor bu tarz şeyler.Tamponları boyatır mesela 2 parça boya oldu bile kafadan.Yani 8 sene içerisinde eğer çok aşırı kritik yerler(tavan,bagaj kapağı,kaput) boyanmamışsa sıkıntı yok bence.Diğer bölgelerde büyük hasarda genelde değişim olur zaten düzeltme olmaz,değişende olmadığına göre hangi noktaların boyandığına bakılması yeter.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2013, 16:19:01 »
Tufan Bey, öncelikle yaklaşık 1 aydır arac arayan ve ikinci el piyasasının uzay yönetildigini düşünen biri olarak ki fiyatlar bunu gösteriyor, bahsettiğiniz aracın fiyatı cok uygun, eger istanbulda olsam ben bir bakardım ancak malum biz uzagız. Fakat 4-5 parça lokal boya biraz düşünmemiz geren bir nokta 8 yaşında bir araç neden boyansın, ufak tefek midir nedir, burası düşündürücü, boyasız ve degişensiz ise kaçırmayın bence derdim....
Yunus Bey , Ertan Beyin dediklerine katılıyorum. İstanbul gibi yerde boya konusunu pek düşünmemek gerekiyor. Çünkü ne kadar koruyup kollasanızda park halinde çiziyorlar. Tabi Ertan beyin dediği gibi kaput tavan gibi noktaları göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 07, 2013, 16:21:40 »
8 yaşında araçta boya olması normal değil mi? Yani ister istemez olabiliyor bu tarz şeyler.Tamponları boyatır mesela 2 parça boya oldu bile kafadan.Yani 8 sene içerisinde eğer çok aşırı kritik yerler(tavan,bagaj kapağı,kaput) boyanmamışsa sıkıntı yok bence.Diğer bölgelerde büyük hasarda genelde değişim olur zaten düzeltme olmaz,değişende olmadığına göre hangi noktaların boyandığına bakılması yeter.
Değişen olmadığını söylüyor satan kişi. Fakat fiyat konusunda biraz tereddüte düştüm. Bu aylarda fiyatlar uçuyor. Bu araçta değişen kaza olmadığını varsayarsak neden böyle uygun düşünmek gerek. Tramer kayıtlarına ve bakımlarına bakmak gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Haziran 07, 2013, 16:22:23 »
Heralde yani tampon daki boya ile kaput yada tavanın komple boyanmış olması aynı değil, Ertan Bey,  :)
ama yine de boya varsa ki 4-5 parça boyalı diyor uzak durmak da fayda var... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Haziran 07, 2013, 16:26:59 »
Değişen olmadığını söylüyor satan kişi. Fakat fiyat konusunda biraz tereddüte düştüm. Bu aylarda fiyatlar uçuyor. Bu araçta değişen kaza olmadığını varsayarsak neden böyle uygun düşünmek gerek. Tramer kayıtlarına ve bakımlarına bakmak gerek.

Tufan Bey; sütten ağzı yanan  yoğurdu üfleyerek yer derler, 3 sene once tanıdığım bildigim trafik polisi bir hemşerimden komple boyalı(dolu yağmasından ) ancak değişensiz bir araç aldım, valla 2 sene bindim satana kadar anam ağladı :)
Boya diyince daha gerisini kimse dinlemiyor...
o yuzden bence boya varsa uzak dur derim...  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Haziran 07, 2013, 16:35:14 »
Boya denince dinlemeyen kişiler çeşitli gruplara ayrılırlar.

1) Ölücü,mezarcı tipler;bunlar aracı resmen hurda fiyatına almaya kalkarlar.Birde üstüne alırkende iyilik ediyorum sana derler.
2) Cahil,bilgisiz insanlar; etrafından boya lafını duyunca bir şeyler öğrenen ama her noktayı yarımyamalak bilen tipler
3) Benim açımdan sıkıntı yok ama ben satamam diyen tipler.

Yani atıyorum kapının birisine park halinde yandaki araç sürücüsü kapıyı çarptı.Kapıyı boyattık,araçta boya var diye araç kazalı mı oldu şimdi? Yapmayın gözünüzü seveyim,siz kendi aracınızı satarken nasılki başkasının böyle emin olmadan kesin yargılarda bulunmamasını istemezseniz başkasıda istemez.Yukarıda saydığım 3 gruptan hiçbirisine araç satmam.Artık o kadar abartıldıki bu boya işi, adam geliyor "abiiiii bunun farı değişmiş,abiii bunun ön camı değişmiş(orjinal camla değişmiş)" Yani diyorsunuz 1000-1500 lira iniveriyor anında :)
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Haziran 07, 2013, 16:52:49 »

1) Ölücü,mezarcı tipler;bunlar aracı resmen hurda fiyatına almaya kalkarlar.Birde üstüne alırkende iyilik ediyorum sana derler.
2) Cahil,bilgisiz insanlar; etrafından boya lafını duyunca bir şeyler öğrenen ama her noktayı yarımyamalak bilen tipler

Yani atıyorum kapının birisine park halinde yandaki araç sürücüsü kapıyı çarptı.Kapıyı boyattık,araçta boya var diye araç kazalı mı oldu şimdi? Yapmayın gözünüzü seveyim,siz kendi aracınızı satarken nasılki başkasının böyle emin olmadan kesin yargılarda bulunmamasını istemezseniz başkasıda istemez.Yukarıda saydığım 3 gruptan hiçbirisine araç satmam.Artık o kadar abartıldıki bu boya işi, adam geliyor "abiiiii bunun farı değişmiş,abiii bunun ön camı değişmiş(orjinal camla değişmiş)" Yani diyorsunuz 1000-1500 lira iniveriyor anında :)

Eeee bende bunları yaşamış biri olarak diyorum ki, bu memleket boyle adamlar laf anlamıyor, boyasız arac al dertten kurtul, haa aracı aldın kaza oldu(allah esirgesin) canım sagolsun dersin 3-5 bin ucuza satarsın, ben boyalı aracı satana kadar göbegim catladı, yetkili servis benim boylı aracıma, değişen kesinlikle yok dedi ama adamlar boyalı deyince gerisi hikaye diyor , en az 1500-2000 tl aşagı okuyor  maalesef böyle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Haziran 07, 2013, 16:57:13 »
Eeee bende bunları yaşamış biri olarak diyorum ki, bu memleket boyle adamlar laf anlamıyor, boyasız arac al dertten kurtul, haa aracı aldın kaza oldu(allah esirgesin) canım sagolsun dersin 3-5 bin ucuza satarsın, ben boyalı aracı satana kadar göbegim catladı, yetkili servis benim boylı aracıma, değişen kesinlikle yok dedi ama adamlar boyalı deyince gerisi hikaye diyor , en az 1500-2000 tl aşagı okuyor  maalesef böyle...
Satmam bu kadar basit,bir kere galericilere(yetkili serviste dahil) ve para kazanmak amaçlı alan birisine asla satmam aracımı.3000-5000 lira onlara ucuza vereceğime binicisine 4000 lira ucuzuna veririm daha kolay satarım.Hem o sevinir hem benim işim görülmüş olur bu kadar basit.O insanlar neresinde ne buluruzda biraz daha fiyat kırarız mantığıyla hareket ederler.Siz aracınızı satın,ertesi günü bir tanıdığınız gidip araca baksın sizden alırken söylediği ne varsa yok olur ve adete eşsiz benzersiz bir şey alıyorsunuz hissini verir size.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Haziran 07, 2013, 17:04:29 »
Siz aracınızı satın,ertesi günü bir tanıdığınız gidip araca baksın sizden alırken söylediği ne varsa yok olur ve adete eşsiz benzersiz bir şey alıyorsunuz hissini verir size.

Bu bahsettiğiniz tip insanlardan allah herkesi uzak tutsun karşılaştırmasın, bir malda ne var ne yoksa gizlemeden söyleyeceksin, ben aracımı satarken komple boyalı oldugunuvs herşeyini anlattım, ve biraz piyasasının altınada olsa sattım, tercih bu konuyu acan arkadasın, ben boyalı araç alıp satarken oluşan zorlukları  kendisine aktarmak ve mumkunse bulabilirse temiz değişensiz ve boyasız bir araç almasını tavsiye ettim bu kadar kardeşim, isteyen alsın isteyen almasın...
Tufan Bey karar sizin, konu cok uzadı benden bu kadar...ALlah kaza bela vermesin oncelik bu, sonra da temiz bir araç bulmak eehhh oda biraz şans ve nasip...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 07, 2013, 18:34:36 »

Satmam bu kadar basit,bir kere galericilere(yetkili serviste dahil) ve para kazanmak amaçlı alan birisine asla satmam aracımı.3000-5000 lira onlara ucuza vereceğime binicisine 4000 lira ucuzuna veririm daha kolay satarım.Hem o sevinir hem benim işim görülmüş olur bu kadar basit.O insanlar neresinde ne buluruzda biraz daha fiyat kırarız mantığıyla hareket ederler.Siz aracınızı satın,ertesi günü bir tanıdığınız gidip araca baksın sizden alırken söylediği ne varsa yok olur ve adete eşsiz benzersiz bir şey alıyorsunuz hissini verir size.
Bu bahsettiğiniz tip insanlardan allah herkesi uzak tutsun karşılaştırmasın, bir malda ne var ne yoksa gizlemeden söyleyeceksin, ben aracımı satarken komple boyalı oldugunuvs herşeyini anlattım, ve biraz piyasasının altınada olsa sattım, tercih bu konuyu acan arkadasın, ben boyalı araç alıp satarken oluşan zorlukları  kendisine aktarmak ve mumkunse bulabilirse temiz değişensiz ve boyasız bir araç almasını tavsiye ettim bu kadar kardeşim, isteyen alsın isteyen almasın...
Tufan Bey karar sizin, konu cok uzadı benden bu kadar...ALlah kaza bela vermesin oncelik bu, sonra da temiz bir araç bulmak eehhh oda biraz şans ve nasip...
Tufan Bey; sütten ağzı yanan  yoğurdu üfleyerek yer derler, 3 sene once tanıdığım bildigim trafik polisi bir hemşerimden komple boyalı(dolu yağmasından ) ancak değişensiz bir araç aldım, valla 2 sene bindim satana kadar anam ağladı :)
Efendim dediklerinizin her birine katılıyorum. Görüş ayrılıkları olması doğal. Allah herkese en güzeli en temizini versin. Bakalım yine de  görelim bi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 19, 2013, 15:37:58 »
Arkadaşlar düşünceleri alalımm :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 45800
  • Model Yılı: '11
  • 19 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 19, 2013, 15:51:30 »
fiyat uygun.
kilometresi biraz iyimser.düşürülmüş olabilir.
boya durumu 9 yaşında olan bir araba için normal.değişen yoksa.
alınabilinir mi?bence alınmaz.
Hayatın km'sini hergün sıfırla...