0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Medyadan güncel konusu kilitli olduğu için yeni konu açmak zorunda kaldım.Yönetici arkadaşlar kiliti kaldırınca oraya taşıyabilirler.
Bizim yöneticiler de her şeyi kilitliyor ya
Eşşek kadar üye ağzını kilitleyemiyorsa yönetici ne yapsın.
Torna tezgahlarının görevi anlaşılmış oldu Tornacı ise harbi usta....
Yandaş medya, dün havalimanında toplanan kişi sayısını, akşam tv yayınlarında 15-100 bin arası söyleyip, hiçbiri birbirini tutmayınca, fırçayı yiyip, sabah ağız birliği yapmışlar demekki. Demokrasi mi? , biz maalesef 11 yıldır unuttuk onu, bu ülkede yok öyle birşey. Milyonlar sadece onun için sokakta günlerdir.
Alper Bey, Demokrasi için, özgürlük için sokağa inmeye varım, ancak beliediye otobuslerini yakmak, ambulanları durdurmak, dukkanları yağmalamak, artalığı savaş alanına çevirmek için mi "milyonlar" sokakta, Alper Bey...
Ambülansı durduran, dükkanları yağmalayan, ortalığı savaş alanına çevirmek gibi bir amacı olanlarıda engellemek için sokaklardayım Yunus Bey...
Alper Bey, bu asayişi sağlamak oluyor, eee bu da kolluk kuvvetlerinin işi, yani sizin gibi demokrasi için ve avm yapılmaması için, yeşili korumak için meydanlara inenlerin alnından öpüyorum...
Allah razı olsun, bunu fırsat bilen insanlar bu topluluğu bile bölme çabasındalar. Dışarıda olan çoğu insan genç, yani bu toplumun geleceği, onlarsız bu ülkede hiçbir şey yapılamaz. Her ne kadar, iktidar ve hükümet tarafından aşağılansada bu topluluk. Biz savaş çağrısıda yapmayacağız, provokade. Biz ezan okunduğu zaman yürüyüşümüzü de keseriz sloganımızıda, çünkü orda namazını kılanda benim kardeşim, abim, amcam. O insanları ötekileştirmiyoruz, her ne kadar bizim ezilmemize sesini çıkarmasalarda.
eşşek kadar olamayanlar kiltlesin o zaman