0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç 2011 model bildiğim kadarıyla 5 yıl garantili oluyor zaten. araç sahibinin değişmesi bunu bozacak faktörlerden değildir sanırım :/
Arkadaşlar merhabalar nisan ayından beri araştırdığımız corollanın comfort 1.33 modelini almaya niyetlendik ) 3 gün önce serviste bir tane bu modelden inceleme şansımız oldu memnunda kaldık açıkcası 13.000 de 34.500 liraya anlaştık ancak biraz çekiniyoruz. Aracın bütün kayıtları o serviste inceleme şansım oldu. aracın sağ arka kapısı çizikten dolayı sadece sacı değişmiş. başka bir yerinde problem olmadıgı söylendi. expertiz için tavsiyeleriniz varmı yada servisten almam sağlık lı olurmu :/ içeride 2. el arabaları sıfır gibi yapmışlardı yani boya var deseler inanmaz insan o yüzden de biraz çekiniyorum :/
selim bey inşallah gönlünüzdeki aracı bulursunuz fakat çizikten sac değişme olurmu hiç ?çoğu zaman derin göçüklerden bile sac değiştirilmez kaldıki çizikten değişmesi mantığa ter değilmi? birde nihayetinde o kayıtları istedikleri gibi işlemek onların elinde değilmi?Benim başıma şöyle bir olay gelmişti 2008 de arabama otobüs geri gelirken çarptı servis kapıyı düzelti ve boyadı,kaza sebibi olarakta sürtme yazdılar bunuda bana övünerek söylediler bu zamanki aklım olsa kabul etmez vebale girmezdim çok şükürki arabayı o an yanımda olan ev arkadaşıma sattım ve haala onda.oda kazayı gördüğü için sorun olmadıyani.
dışardada uygun araba bulabilirsiniz.Servisten bulşdugunuz araba temiz ayagına diye 2-3 bin lira fazla isterler.Kisaç değişiminden bahsediyorsunuz.çizikten saç değişilmeside karsıdaki ni kandırmaktan başka birşey değildir.lütfen yanlış anlamayın resmen dalga geçmişler.Çizikten kim boyatır.en fazla boya olur.Zaten temizi 34 35 bin lira o aracın.Değişeni boyananı varsa 31-32 den fazla vermeyın
aracın sağ arka kapısı çizikten dolayı sadece sacı değişmiş.
serviste araç fiyatları 3-4 bin oynuyor..Alacağınız araç yeni oldugundan,sahibinden bir araç almanızı tavsiye ediyorum.Fiyatı banamı düşük geldi sanki bu aracın fiyatı daha yüksekti...Servis aracı alırken piyasanın çok altına,satarkende çok üstüne satarlar.Fiyatı banamı düşük geldi.Ona göre hareket edin derim..Bir arkadaşın dediği gibi,servisteki samimiyetede bağlı tabi..