0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Degerli dostlarim kapimiz her zaman acik bekleriz Dügünümüze Duzceli benim kadar ustune tas dussun.Ercu bu yaz kesin bekliyorum ciddiyim Emre gel kardesim gel ne olursan ol gel. Leyla Bekleriz kapimiz acik musait olursaniz en azinda ugrayin derim Mali abi beni bilen biliyor bilmeyende kahroluyor
ilk fırsatta gören bilen tarafa geçmek lazım kahrolup gidecez zaten yolu yarıladık
Leyla Bekleriz kapimiz acik musait olursaniz en azinda ugrayin derim
Vay arkadas selam verdik borclu ciktik :-D
Bakalım kısmet, umarım aynı gün dönmek zorunda kalmayız. Hem İzmir'i hem de sizleri tanıma fırsatım olur.
sercan abi yıkama setini getiriyimmi ercüment abi gelirse
Düğüne geliyoruz olum pasta polish yapmaya değil
sercan abi bu sefer değişiklik olucak demi
Aynen dügünde olmaz o isler, onun icin ayri bir bulusma yapacagiz az once Cilgin Koreli Ramo ugradi sagolsun o da etkinlik yapalim diyor bu ara cok baski var bu konuda yakinda ayarlariz bisiler.
Eskisehirde cok degisik cila yapilacak harika yerler var
Şimdiden tebrik ederim.28 cuma olduğu için yazık ki katılamayacağım ama 29 düğünde oradayım kısmetse.
Nerden çıktı diyeceksiniz ama müsait olursam bende gelebilirmiyim acaba
He iyi bari Buca ile Güzelyalı Amerikan koleji yakınlar nispeten 15 dakika nasipse
Abbbbbaaaaooouuuvvvv ikisi birlikte mi geliyor? Vah düğün sahibine.
Abi ben zararsızım ya Asıl sıkıntı bu Sarcan gittiği yerden geri gelmiyor
Hayırlı olsun, ömür boyu mutluluklar dilerim. Bir iş seyahati nedeni ile Cuma günü İzmir'de olacağım dönüş Cumartesi gününe sarkarsa ve düğün sahipleri de buyur derlerse ben de katılmak isterim. Bu vesile ile forum üyeleri ile de tanışma fırsatımız olur belki.
Allah mesut etsin kardeşim. Ama Sercan ile Ahmet var ki durum kötü İzmir'de Sercan yeşil şort gider İzmir'de
allah mesut etsin.......... mutluluklar dılerım ...............
Tunç Bey ve eşine mutluluklar diliyor,halay çekerek konudan çekiliyorum.
Degerli dostlarim kapimiz her zaman acik bekleriz Dügünümüze
Tunç eğer bir Avakadolu Düzceliyle iş birliği yaparsan keserim çocuğumu Benim düğünümde ne işi var bu gereksizin sen gel yeter Ercü çok iey kaçırırsın haberin ola.