ben o tarihlerde tatile çıkmaya hazırlanıyorum
işim olmaz çapulcularla
şaka bir yana bizde programı hazırladık ben ağilecek tatilde iken tunçta balayında olacak balayı dönüşü ilk misafir ben olucam Allah nasip ederse
düğünde yanında olamıycam ama düğünden hemen sonra evindeyim inşallah
inş. abim cimcimenin yeri ve oyuncakları da hazır

allah mesut etsin huzur versin...
Amin,teşekkürler Mehmet Ali abi ...
Kardeşim şimdiden Allah mesut etsin diyorum, İş durumu nedeniyle o tarihler muhtemelen gemide olacağım ve düğününe katılamayacağım. Allah bir ömür mutlu ve huzurlu bir yuva nasip etsin.
Amin alpercim, problem değil işler güçler bittikten sonrada beklerim mutlaka ( sercan'dan habersiz gel )

STİm bu kez bir hayli sesli olacak gelişimiz Malum Ahmette geliyor, bir araya geldik mi gerisi kendiliğinden oluşuyor 
sercio emniyetle görüştüm, gelin arabam Toma olucakmıs , izmirin 4 bir yanında çelik kuvvet tutucak

Allah uzun ömürlü mutluluklar versin 
teşekkürler fatih sağolasın...
Hayırlı olsun tunç abi mutluluklar.Gelin aracıda Sti oluyor herhalde. 
Sağolasın mustafa , Toma olucak gelin
düğüne katılamayacağım için buradan mutluluklar diliyorum
teşekkür ederim kemal abi , 2009daki kebab buluşmasınıda ekmiştin. seni bulurum bak

Bir çmür boyu mutluluk dilerim
teşekkür ederim...
Tunç cumartesi pazar olsa daha iyi olurdu sanki ... Artık akşamları takılırız
sıkıntı yok 
akşam bize uyar , sorun yaşamayız

Allah mutlu etsin Tunç abim
Ben geliyorum tabi 
ticari sensiz olmaz

Tunç kardeşim herşey gönlünce olsun ... mevlam mutluluğunuzu daim etsin... sercanım sizlerede iyi eğlenceler
Amin Osman teşekkür ederim...
Tunç şimdiden tebrikler.Ayvayı yedın hayatının hatasını yaoptın.Dügün olmamaışken sana sahte pasport ayarlayalım ülke dışına çıkmanı sağlayalım
Evlilik kale gibidir.Dışardakiler içine girme k ister ,içindekiler dışına kaçmak ister.
Söyleyen kim oldugunu bilmiyıorum ama çok güzel söylemiş.
teşekkür ederim Tuncay abi sağolasın. yook yook evlilikle çok daha iyi olucak. ben bu mantıga bir türü alışamadım. bu kadar korkmayın yahuu. ( size dedim o kadar ipleri vermeyin diye )

Abi şimdiden mutluluklar , Allah bir yastıkta kocatsın 
Amin kardeşim sağolasın...