0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah mesut etsin. Bir yastikta kocarsiniz insallah. Meshur espiri yapilmamis daha. En az 3 ona gore
ben o tarihlerde tatile çıkmaya hazırlanıyorum işim olmaz çapulcularla şaka bir yana bizde programı hazırladık ben ağilecek tatilde iken tunçta balayında olacak balayı dönüşü ilk misafir ben olucam Allah nasip ederse düğünde yanında olamıycam ama düğünden hemen sonra evindeyim inşallah
allah mesut etsin huzur versin...
Kardeşim şimdiden Allah mesut etsin diyorum, İş durumu nedeniyle o tarihler muhtemelen gemide olacağım ve düğününe katılamayacağım. Allah bir ömür mutlu ve huzurlu bir yuva nasip etsin.
STİm bu kez bir hayli sesli olacak gelişimiz Malum Ahmette geliyor, bir araya geldik mi gerisi kendiliğinden oluşuyor
Allah uzun ömürlü mutluluklar versin
Hayırlı olsun tunç abi mutluluklar.Gelin aracıda Sti oluyor herhalde.
düğüne katılamayacağım için buradan mutluluklar diliyorum
Bir çmür boyu mutluluk dilerim
Tunç cumartesi pazar olsa daha iyi olurdu sanki ... Artık akşamları takılırız sıkıntı yok
Allah mutlu etsin Tunç abim Ben geliyorum tabi
Tunç kardeşim herşey gönlünce olsun ... mevlam mutluluğunuzu daim etsin... sercanım sizlerede iyi eğlenceler
Tunç şimdiden tebrikler.Ayvayı yedın hayatının hatasını yaoptın.Dügün olmamaışken sana sahte pasport ayarlayalım ülke dışına çıkmanı sağlayalımEvlilik kale gibidir.Dışardakiler içine girme k ister ,içindekiler dışına kaçmak ister.Söyleyen kim oldugunu bilmiyıorum ama çok güzel söylemiş.
Abi şimdiden mutluluklar , Allah bir yastıkta kocatsın
Onlarda oyle yapacak zaten abi 1- Impreza STI 2- Ae101 Corolla 3- Reno Spring
Şimdiden tebrik ederim.28 cuma olduğu için yazık ki katılamayacağım ama 29 düğünde oradayım kısmetse.
He iyi bari Buca ile Güzelyalı Amerikan koleji yakınlar nispeten 15 dakika nasipse
nasıl 15 dakıka yahu.. otobandan mı?
Abbbbbaaaaooouuuvvvv ikisi birlikte mi geliyor? Vah düğün sahibine.