0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uygulama olarak güzel fakat insanları egitmek için harcanan hiçbir çaba yokken bu tür uygulamaların yeterli bir sonuç vermesi mümkün degil.sanki memlekeltin yarısı uyuşturucu içiyor.diger taraftan degerlendirirsek millet uyuşmuş durumda oda ayrı
Birde şu polislerin, alkol varmı ! diye sormalarını yasaklasalar çok güzel olacak, onun içinde yasa tasarısı lazım. Madem alacağın cevaptan tatmin olmayıp kontrol yapacaksın, niye soruyorsun ? Veya belli iq altını polis yapmasınlar, bir sınırı olsun.Onun dışında, alkollü araç kullanan ne ceza verilse haklıdır, tamamiyle katılıyorum.
Memur alkol varmi diye sorarken size dogru egilir eger kokuyu alirsa muayene eder, kokuyu almassa sizde yok derseniz sizi yollar. Thailandta uygulama bu sekilde.
Bizde geyiğine soruyorlar abi, bir memur geliyor,soruyor alkol varmı diye, sonra elinde alkol metre olan geliyor, öbürüne soruyor, alkol varmıymış, yok diyor, iyi tamam üfle bakalım:) Ya ben sürekli alkollü gibiyim:), yada polislerde bir sorun var. Alkol almayı çok severim, ama hiç alkollü araç kullanmadım daha.
Puhahahahaha valla ayyaş tipi var sende hahahahahahahaha
Keyf için 2 kadeh içmek başka, zil olup çevreye zarar vermek başkahepsine alkolik demek ise çok yanlış, bu olaya dini yasaklamalar çercevesinden bakmak ayrı bir olaybizde her türlü alkollü içki yasak, hıristiyanlar ayine gelen insanlara kilse de kutsal şarap ikram ediyorlarBizde 4 , 7 , allah ne verdiyse harem kurmak caiz, onlarda tek eşlilkik esasbizde uyuşturucu korkutucu boyutlarda değil, onlarda neredeyse sigara içmek kadar doğal, hatta bazı ülkelerde yasalesrar cafe ler bile var, doktoruda devamlı görevde bizim diktatör yönetim yakında sigara içmeyi de yasaklar (Bknz. 4. murat)gerçi ben sigara kullanmıyorum ama yinede insanların yaşamlarına bu kadar karışılmasına karşıyımözellikle de kimin kaç çocuk yapacağı beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor