0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba ben yeni üye Halil Mesut,Kavacık Toyota servisinde talihsizlik başlığı altındaki vakaya benzer bir olay aynı serviste benim de başıma geldi.Nisan 2009 tarihinde aracımı 20 bin bakımı için servise bıraktığımda 3-4 saat sonra aranarak aracımda küçük bir kaza olduğunu ve aracın tamirini yaptıracaklarını bildirdiler.Bunun üzerine aracı görmek istediğimi bildirdim ve gidip gördüğümde ön tamponun sağ çamurluk ve sinyal lambasının ciddi şekilde hasar gördüğünü saptadım.Servis yetkilileri rica minnet tamponu değiştireceklerini ve eskisi gibi teslim edeceklerini bildirdiler.Aracı almaya gittiğim gün servisten çıktıktan sonra bir yanlışlık olduğunu söyleyerek ruhsat bilgilerimi istediler,bunun üzerine bunun nedenini sordum ama yeterli ve açık bir yanıt alamadım.Kızmam üzerine özür dileyerek telefonu kapadılar.Ocak 2010 da trafik sigortamı yenilemek isteyimce acenta hasarsızlık indirimi hakkımı kaybetiğimi söyledi ve bunun nisan 2009 daki bir kaza ile ilgili olduğunu ifade ettiler,halbuki benim şahsen karıştığım hiçbir kaza olayı yoktu.Bunun nedeni servisin benim bilgim dışında tamirat giderini trafik sigortasından almış olmasıdır.Bu nedenle,benim yaşadığım bu olay ve önceki arkadaşın başına gelenler Kavacık Toyota servisi ile ilgili olarak hem verilen hizmetin kalitesi hemde müşteriye yaklşımları ile ilgili ciddi şüpheler uyandırmıştır.Kavacık Toyota servisinden hizmet alan arkadaşlara duyurulur...
Halil Bey, tanışma bölümünde kendinizi tanıtabilir misiniz?
...Halil bey siteye üye olalı çok uzun zaman olmadı ve sanırsam site kuralı ama yeni üye olmuş kişilerin başka konular altında yazdıkları yazıların altına bu şekilde direk yazılan "kendini tanıt" yazısı biraz sert kaçmıyor mu? kendi görüşüm
Sizi anlıyorum ama bu 2 ölçütte kendini yanlış tanıttıktan sonra söylenenlere koşulsuz inanacakmıyız? tabii ki hayır. yanlış anlamanızı istemem ama insan yapmak istedikten sonra onu zaten engelleyemeyiz. tanıtmak, tanıtmamak çok da önemli değil bu konuda.