Gönderen Konu: KAVACIK TOYOTA Servisinde Talihsizlik  (Okunma sayısı 10808 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Ynt: KAVACIK TOYOTA Servisinde Talihsizlik
« Yanıtla #20 : Ağustos 25, 2009, 17:16:14 »
Sirf konu kilit yese neyse ;)
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 25, 2009, 17:16:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 25, 2009, 17:18:20 »
murat abi hazır yakalmışken chat işi neoldu yahu  :D:D:D:D ben bu işi bırakmam bana cevap gelene kadar görüdüğüm her yönetici mesajının arkasına yazıcam :D:D tabi ceza yemessem :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 25, 2009, 17:20:35 »
Chat isini tartisiyoruz. Kendi adima cok sicak bakmadigimi söyleyim.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 25, 2009, 17:27:56 »
aldın mı cevabını? :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 25, 2009, 17:31:40 »
:D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 26, 2009, 10:31:36 »
aşkolsun geyik varmış haber vermiyosunuz..... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Ağustos 27, 2009, 14:49:23 »
Kavacıksa Normal .  :wacko:Gökkuşağı Toyota ya gidin hizmet farkını görün bence. :alkis: :dans3: :daghan:
Çekmeköy madenlerde.
Tavsiye ederim.
Bu dünyada herşey paraysa üstü kalsın....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 28, 2009, 02:27:11 »
niye abi çok mu iyiler?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 28, 2009, 02:55:12 »
Hort konunun devamını getiriyim.Bildiğiniz üzere bu sene ki check-up a aracımı götüdüğümde sürücü açma kolunun hemen üzerine servis içinde bir anahtarın sırtıyla vurularak ezik meydana getirilmişti.Aracı götürmeden hemen orada gösterdim ve bunu aramızda halledeceklerini söylediler.O zamandan beri düzeltme işlemini yapacak eleman "10 gün sona gelicek 10 gün sonra gelicek" diyee diyee bu güne kadar geldim.Geçen h.sonuna doğru tekrar gittiğimde adamın işi yoğun 10 gün sonra gelebilir diye bi 10 gün daha geçiriyoruz.Bakalım.Peşini bırakmicam.ellerinde kanıt olmasa bile lafla yorucam sürekli başlarına kakıcam.Onun acısını çıkartıcam.Hala sabrediyorum.Teşekkürler. :)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Ağustos 29, 2009, 11:51:47 »
Kavacıktaki elemanlardan daha ilgili ve nezaketliler.  :alkis:
Tabi ki bu kişisel görüşüm.
Bu dünyada herşey paraysa üstü kalsın....

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Ocak 19, 2010, 17:02:41 »
merhaba ben yeni üye Halil Mesut,
Kavacık Toyota servisinde talihsizlik başlığı altındaki vakaya benzer bir olay aynı serviste benim de başıma geldi.Nisan 2009 tarihinde aracımı 20 bin bakımı için servise bıraktığımda 3-4 saat sonra aranarak aracımda küçük bir kaza olduğunu ve aracın tamirini yaptıracaklarını bildirdiler.Bunun üzerine aracı görmek istediğimi bildirdim ve gidip gördüğümde ön tamponun sağ çamurluk ve sinyal lambasının ciddi şekilde hasar gördüğünü saptadım.Servis yetkilileri rica minnet tamponu değiştireceklerini ve eskisi gibi teslim edeceklerini bildirdiler.Aracı almaya gittiğim gün servisten çıktıktan sonra bir yanlışlık olduğunu söyleyerek ruhsat bilgilerimi istediler,bunun üzerine bunun nedenini sordum ama yeterli ve açık bir yanıt alamadım.Kızmam üzerine özür dileyerek telefonu kapadılar.Ocak 2010 da trafik sigortamı yenilemek isteyimce acenta hasarsızlık indirimi hakkımı kaybetiğimi söyledi ve bunun nisan 2009 daki bir kaza ile ilgili olduğunu ifade ettiler,halbuki benim şahsen karıştığım hiçbir kaza olayı yoktu.Bunun nedeni servisin benim bilgim dışında tamirat giderini trafik sigortasından almış olmasıdır.Bu nedenle,benim yaşadığım bu olay ve önceki arkadaşın başına gelenler  Kavacık Toyota servisi ile ilgili olarak hem verilen hizmetin kalitesi hemde müşteriye yaklşımları ile ilgili ciddi şüpheler uyandırmıştır.Kavacık Toyota servisinden hizmet alan arkadaşlara duyurulur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 19, 2010, 17:49:39 »
Halil Bey, tanışma bölümünde kendinizi tanıtabilir misiniz?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
« Yanıtla #32 : Ocak 20, 2010, 22:40:26 »
merhaba ben yeni üye Halil Mesut,
Kavacık Toyota servisinde talihsizlik başlığı altındaki vakaya benzer bir olay aynı serviste benim de başıma geldi.Nisan 2009 tarihinde aracımı 20 bin bakımı için servise bıraktığımda 3-4 saat sonra aranarak aracımda küçük bir kaza olduğunu ve aracın tamirini yaptıracaklarını bildirdiler.Bunun üzerine aracı görmek istediğimi bildirdim ve gidip gördüğümde ön tamponun sağ çamurluk ve sinyal lambasının ciddi şekilde hasar gördüğünü saptadım.Servis yetkilileri rica minnet tamponu değiştireceklerini ve eskisi gibi teslim edeceklerini bildirdiler.Aracı almaya gittiğim gün servisten çıktıktan sonra bir yanlışlık olduğunu söyleyerek ruhsat bilgilerimi istediler,bunun üzerine bunun nedenini sordum ama yeterli ve açık bir yanıt alamadım.Kızmam üzerine özür dileyerek telefonu kapadılar.Ocak 2010 da trafik sigortamı yenilemek isteyimce acenta hasarsızlık indirimi hakkımı kaybetiğimi söyledi ve bunun nisan 2009 daki bir kaza ile ilgili olduğunu ifade ettiler,halbuki benim şahsen karıştığım hiçbir kaza olayı yoktu.Bunun nedeni servisin benim bilgim dışında tamirat giderini trafik sigortasından almış olmasıdır.Bu nedenle,benim yaşadığım bu olay ve önceki arkadaşın başına gelenler  Kavacık Toyota servisi ile ilgili olarak hem verilen hizmetin kalitesi hemde müşteriye yaklşımları ile ilgili ciddi şüpheler uyandırmıştır.Kavacık Toyota servisinden hizmet alan arkadaşlara duyurulur...
yerinizde olsam kesinlikle dava açardım.
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • SABIR; Boyun Bükmek Değil, Mücadele Etmektir!
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ocak 21, 2010, 09:35:26 »
Doğrusu şu zamana kadar bende Gökkuşağı Çekmeköy harici bi servise gitmedim ama cidden güzel ilgi alaka var orada.. Diğer arkadaşların söylediği olaylara bakınca şok olmuş durumdayım ve Allah benim başıma vermesin diyorum çünkü heralde ben sakinliğimi koruyamam öle bir durumda. ne demekmiş yani benim gözüm gibi baktığım servisi geldiğinde bi dünya para vererek yetkili servisine götürdüğüm arabayı orada vurup dökecekler aman haaa!!

Halil Bey, tanışma bölümünde kendinizi tanıtabilir misiniz?

Halil bey siteye üye olalı çok uzun zaman olmadı ve sanırsam site kuralı ama yeni üye olmuş kişilerin başka konular altında yazdıkları yazıların altına bu şekilde direk yazılan "kendini tanıt" yazısı biraz sert kaçmıyor mu?   kendi görüşüm
HaYaT;  BiZ BaŞKa PLaNLaR YaPaRKeN BaŞıMıZa GeLeN iYi veya KöTü ŞeYLeRDiR ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ocak 21, 2010, 09:50:32 »
...

Halil bey siteye üye olalı çok uzun zaman olmadı ve sanırsam site kuralı ama yeni üye olmuş kişilerin başka konular altında yazdıkları yazıların altına bu şekilde direk yazılan "kendini tanıt" yazısı biraz sert kaçmıyor mu?   kendi görüşüm

Benim bu konuda 2 önemli ölçütüm var:

- Yeni üye olan arkadaşımız herhangi bir konuda forum üyelerinden yardım istiyorsa,
- Ya da forum üyelerini önemli bir konuda etkileyebilecek ve yönlendirebilecek olumlu ya da olumsuz bir eleştri yapıyorsa, o üyeyi mutlaka tanımak isterim. Sizce bu makul bir talep değil midir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ocak 21, 2010, 09:58:05 »
Sizi anlıyorum ama bu 2 ölçütte kendini yanlış tanıttıktan sonra söylenenlere koşulsuz inanacakmıyız? tabii ki hayır.
yanlış anlamanızı istemem ama insan yapmak istedikten sonra onu zaten engelleyemeyiz. tanıtmak, tanıtmamak çok da önemli değil bu konuda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ocak 21, 2010, 10:10:35 »
Sizi anlıyorum ama bu 2 ölçütte kendini yanlış tanıttıktan sonra söylenenlere koşulsuz inanacakmıyız? tabii ki hayır.
yanlış anlamanızı istemem ama insan yapmak istedikten sonra onu zaten engelleyemeyiz. tanıtmak, tanıtmamak çok da önemli değil bu konuda.

Bu konuda haklısınız, sanal bir ortamda olduğumuza göre forum üyelerinin, ne yazdığını ne de kimliğini doğrulama imkanımız olamaz. Ama üye olan arkadaşların hem sorularına daha verimli cevaplar alabilmesi hem de yazdıkları olumlu/olumsuz eleştilerin forum üyelerince dikkate alınabilmesi için forum kurallarının ötesinde bu konuya dikkat etmelerinde fayda var. Zaten forumun genel havasını şöye bir koklarsanız üyelerin samimiyetleri ve katılımları ölçüsünde itibar gördüklerini fark edebilirsniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ocak 21, 2010, 10:15:07 »
bende o sebepten söyledim zaten. samimiyet oldukça güzel o yüzden yalancının yalanı kendine.. !!!    neyse anlaştığımızı düşünüyorum hakkı abi  :)   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ocak 21, 2010, 10:20:45 »
Kesinlikle hemfikiriz ;)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : Ocak 21, 2010, 17:08:27 »
sayın arkadaşlarım ilginiz için teşekkür ederim doğrusu bu olayı sigorta fırmsından oğrendiğimde çok sinirlendim.  o sinirlilik hali ile  ne yapabilir derken bir şeki,lde bu siteyle tanıştım. ve sizleri uyarmak amacıyla  siteye yazdım. tanışma konsunda ne yapmam gerekiyor.