değerli toyota kullanıcıları,2009 model diesel yarsim için orjinal 15 jant arıyorum.izmirde yaşayan üyeler yardımcı olursa çok memnun olurum.
Alper bey benim size yardımcı olmam için İzmir'e mi taşınmam gerekecek ?
Şaka bir yana yariste durum ne bilmiyorum ama servis corollanın orjinal jantlarına çok yüksek bir rakam vermişti .
Sizin seçenekleriniz .
1- orjinal jantlı yaris almış fakat jantını değiştirmiş biriyle anlaşıp çıkan jantları sizin almanız .
2- İlla orjinal jant yerine daha güzel başka marka bir jant alabilirsiniz .
3- Orjinal görümünde replika jant düşünebilirsiniz ama ben bunu tavsiye etmem .
Bana sorarsanız cms gibi bir markanın sizin araca yakışan bir jantını alıp kullanmanız veya zor bir ihtimal ama aracını orjinal jantlı almış fakat jantı başka bir marka ile değiştirmiş birini bulup jantları öyle almanızdır . Birde bilginiz olsun bazı kişiler orjinal jantlarını jantı aldıkları yere satarlar onlarda 2.el çıkma olarak başka müşterilere satarlar ama dikkat edin orjinal diye replika almayın çünkü replika jantların bazılarında balans problemi çıkabiliyor .
bence kısa yoldan sat o yarisini
15 jantlı bi şey al
Alper bey orjinal advan olabilir fakat replika jantları tavsiye etmem kalitelileri de var ama hangisi kaliteli hangisi kalitesiz seçmek çok zor ve işiniz şansa kalır .
CMS nin veya daha farklı uygun fiyatlı bir markanın jantını tercih etmek fiyat/performans olarak bence en mantıklısı .
örnek aşağıdaki linkte olan cms jantı yarise yakışacaktır diye düşünüyorum tabi zevkler ve renkler tartışılmaz siz sizin gözünüze hangisi hoş geliyorsa onu almalısınız .
http://www.kartallastik.com/kl/cms/hermes.htm