0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tolga Bey,servise gösterin.Kolayca giderilir.Aracınız hayırlı olsun.
bende de aynı ses mevcut özellikle parke yollarda lıkırtı şeklinde ses geliyor. pütürlü asfaltta düşük hızlarda ses geliyor. boşuna 150 km yol yapmayın bu kronik toyotalarda. servis bu sesin normal olduğunu söyler üstüne amortisör ve buna bağlı takımları yağlar gönderir sizi. boşuna 150km git 150km gel yapmayın. bence aracınızda sorun yok ben 60.000km bu sesle gezdim içiniz rahat olsun.
Benimki pütürlü yolda falan çok sessiz 5-10 cm gibi kasis ve çukurlarda direksiyonda hissediyorum vuruntuyu ses sol tekerlek kısmından geliyor sağ teker düşünce çukura o vuruntu ve ses yok araç daha sıfır nasıl olur bu
cvplar için teşekkür ederim arkadaşlar 1000 bakımında problemi ilettim usta ile test sürüşüne çıktık ses gelmedi bir türlü ustayı inandıramadım normaldir diye ikna etmeye çalıştı beni servisten çıktım 10 km sonra gene bozuk yollarda lık lık lık amortisör boşluğu gibi bişey hafta sonu ankaraya gitcem bir çözüm bulamazlarsa o anketlere verdiğim puanları bidaha asla göremezler gerekli heryere şikayet maili, forumlarda toyotayı karalama olayı başlatacam ilk sıfır arabam okadar para verdim sırf ses soluk sıkıntı olmasın diye ustaya diyorum bizim yollarımız kötü Avrupa ya göre üretildi bunlar diyo kuzenin golf ü babamın astrası türkiyeye göre üretildi sanki diyom her araç farklı olur deyip işten sıyrılıyor bende tamam deyip çıktım ordan.
Tolga bey bence aracınızdan boş yere soğumayın. bizim 2006 corolla'da da var tarif ettiğiniz lıkırtı ama sadece bozuk yollarda. aslında çok kötü ve çekilmez bir sesi yok ama size öyle geliyor olabilir.