0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mustafa bey ben de zaten elegant benzinli düşünüyorum...saydığınız özelliklerin olması beni mutlu etti özellikle de vsc nin olması..peki mustafa bey benim özellikle orta konsol çok hoşuma gidiyo bir de navigasyon dokunmatik ekran varsa daha bir şık duruyo fakat bir arkadaşımın dediğine göre vitesin altı boşlukmuş ses vesaire herhangi bir olumsuz bir yanı oluyo mu acaba...?
Benim aracım 2012 model Auris 1.6 manual comfort extra. Aracı aldıktan sonra malzeme kalitesinde özellikle havalandırma yönlendirme panellerinde çok ucuz bir işçilik olduğunu söylemeliyim, bende de bu araçtan önce 2004 1.6 corolla terra vardı fakat gerek bu kalitesiz malzeme gerekse motorunda çıkan arızalar nedeniyle corollamı özler oldum! şu anda da Motor arızaları nedeniyle firmayı mahkemeye vermiş durumdayım! Alırsanız dizelini malzeme kalitesini göz önüne alarak almanızı tavsiye ederim fakat siz de benim gibi Corollanızı çok özleyebilirsiniz..
Araç kasa olarak aynı motor farkı var sadece malzeme kalitesi de doğal olarak aynı.. Soruna gelince Motoru 580 km'den itibaren durmadan arıza verdi ve en son yanlış hatırlamıyorsam 5000 km de iken fabrikaya geri çağrıldı ve yapıldı, şimdi motor arızası vermiyor fakat araca güvenim hiç kalmadı ve bu sorunlar site içerisinde de defalarca değişik konu başlıkları altında dile getirildi diğer kullanıcılar da benzer sorunlar yaşamışlar, ben de bazı kullanıcılar gibi şu anda firmayla mahkemelik durumdayım maalesef! Bahadır beyin de bahsettiği gibi o Corolla gibi gaza bastığınız anda süratle tepki alıp hızlanamıyorsunuz önce bir müddet düşünüp sonra istediğiniz performansı veriyor, motoru güçlü rampalarda falan gücünü hissediyorsunuz ve benzin sarfiyatı oldukça makul fakat malum sıkıntıları bu performansını gölgeliyor..
Rica ederim kusura bakmayın sizi de araçtan biraz soğutmuş gibi oldum ama bunları bilmenizi istedim, sonuçta bu firma babamın firması değil doğrusu doğru eğrisi eğridir yani, yaşadığım sıkıntıları sizlerle paylaşıp sizin de bunlardan muzdarip olmamanızı isterim! Çünkü bu çikolata şeker değil ki 3-5 lira verip alasınız tadını beğenmedim başkasından alayım diğer gelişimde diyebilesiniz. Kaldı ki bu vasıtalara canımızı emanet ediyoruz, muhtemelen evlisinizdir, olmasınız bile anne babanız veya bir yakınınızla birlikte kullanıyorsunuz onlarla seyahat ediyorsunuz Allah korusun yolda kalınca, yada bir kaza yaşayınca bunun geri dönüşü olmayabilir.. Saygılrımla..