0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu laptop işinden çok anlamamakla beraber, bence bu bilgisayar çok pahalı, en azından bu fiyat, ekran kartıda intel, oyunların en güzeli mario olur oynamak için. İşlemci i5 2.6ghz -3.3ghz, 320gb hdd, bana bu bilgisayar ciddi pahalı geldi. Bende Asus K52J serisi var, 1320tl ye, yaklaşık 2 yıl önce satın aldım, i5 2.6ghz işlemci, hd6370m 1 gb ekran kartı, 640gb hdd, gibi özellikler var. Şu an o paralara, çok iddaalı ekran kartları bulunan makineler satın alabilirsin. Tabi bu laptopların fabrikasınıda su basmadıysa, fiyat çok uçuk geldi çünkü, yeni bir gelişme varsa bilgim dahilinde olmayan onu bilemeyeceğim. Daha fazla araştırıp, karşılaştırmanı tavsiye ederim.
İ7 3---- serisi almak lazım şuan için alırken.Ekran kartı ise nvidia öneriyorum seri olarak ne kadar üst o kadar iyi.Birde oyun oyanamak için alınıyorsa kesinlikle çift fanlı modelleri tercih etmek lazım.ekran kartı tek fan,diğer fanlar işlemci ve chipseti vs soğutuyor.
Fiyat için ne düşünüyorsunuz, ben laptop piyasasına uzağım biraz. Yakınlarda bir arkadaşa, asusun, 6gb ram li, gtx seri ekran kartlı, i7 işlemcili, ciddi performanslı bir makinesini 2250tl ye aldık. Bunun 1800lerde olması bana çok gibi geldi.