Gönderen Konu: yenilenen verso için fiyat  (Okunma sayısı 3717 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
Ynt: yenilenen verso için fiyat
« Yanıtla #40 : Haziran 07, 2013, 17:37:48 »
Mercedes ve bmw nin kalitesine bişey diyemeyiz elbette ama bildigim kadarıyla mercedes citan ı renault fransa fabrikasında üretiyor. İtirazım buna. Elbetteki mercedes bmw diğer markaların cok ustunde. Ben sadece citan ı renault a yaptırıp mercedes diye satmasını yakıstıramadım.
Ona bakarsanız bridgestone ile lassada aynı fabrikadan çıkıyor.ama kaliteleri bir değil ne yazıkki.Aynı makineleri kullansalarda malzeme farkı var sonuçta.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 07, 2013, 17:37:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 07, 2013, 17:45:45 »
Ben sorun yasamadığımdan boyle dusunuyorum. Ama senin yerinde olsam senin gibi dusunurdum. %100 haklısın.

Alper bey bende 2011 yılına kadar böyle düşünüyordum . Ama sorun yaşayınca ve üstüne sorunu çözmeye çalışacaklarına ört pas etmeye çalıştıklarını görünce toyotanın benim gözümde alınabilmesi için bir sebep kalmadı . Ben aracımı alırken sırf sorunsuz binim kafam rahat kalsın ve sorun yaşasam bile çözeceklerine güvendiğim için almıştım . Ama dediğim gibi sorun yaşayınca ve üstüne sorunu ört pas etmeye çalıştıklarını görünce doğal olarak düşüncelerim değişti .

Anlayışınız için teşekkür ediyorum .  :)