arkadaslar telefon almaya karar verdim ancak hangisine karar veremedim. S3 ile İphone 4 arasında kaldım. şimdi siz ne derseniz çok çelişkideyim. bu ikisinden hangisinin özellikleri daha iyi ?
S3 daha yeni bir model. Ben olsam onu dusunurdum. Aslinda daha once ne kullaniyordunuz ona gore karar verin bence. Androitd'ten ios'a yada ios'tan Android'e gecmek sizi ilk baslarda kasabilir.
s4 iphone 4 le aynı paraydı bildiğim, heryere afişini asmışlardı, onu niye düşünmüyorsunuz, hem onun ekranı daha büyük. Ben anlamam da, uzaktan baktık telefonlara daha iyi gibi:)
s4 iphone 4 le aynı paraydı bildiğim, heryere afişini asmışlardı, onu niye düşünmüyorsunuz, hem onun ekranı daha büyük. Ben anlamam da, uzaktan baktık telefonlara daha iyi gibi:)
Onuda taşımak cep ister valla.Bayanlarda neysede erkeklerde zor bence taşımak.
Eski telefonum iPhone 4'tü .. Şuan ise Galaxy s3 kullanıyorum..
Haliyle S3 çok çok daha iyi iPhone 4'e göre , Aralarında uçurum fark var neredeyse , kesinlikle tercihini bu yönde yapmanı dilerim.
S3 mini değil de direk S3 almaya bak , bu da ayrı bir yönü olayın

iPhone 5'e panoroma koydular reklamını bile yaptılar , oysaki s3'te çoktan vardı panoroma

kamerası kat kat iyi
Ben s3 mini kullanıyorum kardeşimde ise iphone 4 var bana sorarsanız kesinlikle s3 . Hem çok daha uygun fiyatlı hem performans olarak bir birlerine çok yakın hatta s3 mini daha iyi diyebilirim .
ya anlamıyom bu işlerden bende taka bir nokia c3 var şimdi yeni alıcam kararsızım.
ya anlamıyom bu işlerden bende taka bir nokia c3 var şimdi yeni alıcam kararsızım.
Telefonun boyutları bence önemli özellikle çanta falan taşıma huyunuz yoksa.Birde bilmiyorum düşünür müsünüz ama lumia 720 olabilir.Yada htc ninde win8 li olan br telefonu var o da olur.Java desteğinden dolayı win8 daha cazip geliyor bana.
s3 mini alma çok sıkıntı yaratır zira bir s3 gibi değil, s3 ise hem iphone 4 hem iphone 5 e göre iyi cihaz, ama paraya kıyarsan kesin s4 al üzmez seni
O zaman hiç gereksiz para verme telefona, ben 650liraya aldım xperia u, her işide görüyor, hepsi android sonuçta, yok kamerasının pixeli yüksek olacakmış vs. uğraşma, hepsi fındık kadar merceğe sahip zaten, kamerası olsa ne olur. Benim gibi, çok öyle telefonu kurcalamayı sevmiyor, her lokantada yer paylaşanlara kılsan, bence uygun fiyatlı bir telefon seçmek , çok daha doğru.