Gönderen Konu: KİTAPÇIK ARIYORUM  (Okunma sayısı 1207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2008 AVANSİS CONFORT
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
KİTAPÇIK ARIYORUM
« : Mayıs 31, 2013, 22:00:56 »
Arkadaşlar 2008 TOYOTA AVANSİS CONFORT aldım ve aranıza katıldım.Uzun zamandır hayalini kurduğum aracıma kavuştum umarım isabetli bir seçim yapmıştırım.Aslında 2005-2006 elagant modeli üzerinde yoğunlaşmıştım fakat aldığım aracı nette görünce planlar değişti.makyajlı kasa ve düşük km olması (80000 hatasız) daha cazip geldi ve bunu aldım.Üç-beş gündür sürüyorum aracın görkemli duruşunun seyir halindeki çekişine azda olsa eksi olarak yansıdığını birazcık hissettim fakat NO-PROBLEM buna hazırlıklıydım zaten. Çünkü bu araca binmeseydim içime uhde kalırdı.kasalarına heybetli duruşuna hayranım.sizden istediğim aldığım arkadaş kitapçıklarını kaybetmiş bunu buradan temin edebilirmiyiz.yardımcı olursanız sevinirim...

Toyota Club Türkiye

KİTAPÇIK ARIYORUM
« : Mayıs 31, 2013, 22:00:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: KİTAPÇIK ARIYORUM
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2013, 22:05:43 »
mesajımda paylaşmıştım linki oradan indirebilirsiniz.  Tekrar kopyalıyorum buraya

Buyurun kullanma kılavuzunuz http://turkiye.toyota.com.tr/Kilavuz/Kilavuz/AVENSIS/Avensis06_20893T.pdf  (eğer uyumlu olan bu değilse aşağıdaki genel linten bakabilirsiniz)

Diğer modeller içinde http://turkiye.toyota.com.tr/Kilavuz/Default.asp  buradan bakabilirsiniz.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 2008 AVANSİS CONFORT
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: KİTAPÇIK ARIYORUM
« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2013, 22:15:33 »
Teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)