0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yengeden Allah razı olsun hepimizi kurtardı E imzayı değiştirelim hocam o zaman apartman adı ve m2 yazalım
Hayırlı olsun. Güle güle oturun.
valla haklısın aslında...apartman adı yazmak lazım ama çok değil en geç kışa bir araba almam lazım..lakin megane dökülmek üzere ama gönlümde hala avensis var..ne fena değil mi..
teşekkür ederim iyi niyetleriniz için..ama benden kolay kolay kurtuluş yok..eşim ağustosta atanırsa öğretmen olarak hemen planlar başlayacak ilk sırada araba var artık
hayırlı olsun eviniz. ev arabadan daha önemli iyi olmuş. ağustos ataması bekleyenlerden biriyim inşallah hayırlısıyla eşler herkesin gönlüne göre yakın yerlere atanır da birlikte rahatça yaşanabilir. aile yapısını ve temelini bozan bir durum. evlendim 3 gün sonra atandı eşim başka şehirde görevine başladı. sonra bol bol çocuk istesinler nasıl olacaksa.
herkese merhaba..uzuuun bir süre burada karşılaştırmalar,anketler falan filan yapıp durdum..Avensis mi Passat mı,Avensis mi Superb mi diye..Sonra gittim ev aldım tam araba alacakken..Allah herkese versin çok da memnunum..Dolayısıyla araba işini erteledim..Hala da ne zaman alacağım belli değil ama bu forum sitesindeki ilgi alakayı hiç bir yerde görmedim..Herkese tekrar selamlar
Yusuf bey daha önceden konuştuğumuz gibi sizi çook iyi anlıyorum. İnşallah ağustosta bir araya gelirsiniz...Eviniz hayırlı uğurlu olsun. Güle güle oturun inşallah...