0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
UfukArkadaşımızın arabasında CAN BUS iletişim sistemi olmadıgı için Yüksel abini sistemi çalışmaz.Zaten gerekte yok Versoların motor beyinlerinde CC var sadece kablo tesisatını hazırlayabilecek bir baba yigit lazım.
Ahmet abi yaparsan sen yaparsın o zaman bu işi
) Ufuk senin teveccühün.Yapmasına yapılır ama zaman ve mekan sorunu çok fazla.
Açıkçası bana pek güvenli gelmedi.
Hangi kısmı?
Motoru her çalıştırmadan önce 3sn beklenmeli yoksa sistem kendini kurmuyormuş,
Sistemi devreye sokmak için ise fren pedalına 3 kez basmak gibi..!
Açıklamalar bu şekilde başlayınca gerisini okumadım.
Benim aracımda Diesel MMT ve sonradan taktığım CC var ama orjinalleri gibi herhangi bir şey yapmam gerekmiyor hatta bugünlerde havalar ısındığı için ısıtma bujileri dahi 1sn'den kısa bir sürede hazır olduğu için marşa basıp hemen hareket ediyorum.Yüksel beye çalışmalarında başarılar diliyorum ve manevi olarak destekliyorum, umarım en kısa zamanda orjinallerde olduğu kadar basit programı yaratır.
Ama insanlara arabanda kablo kesecegiz deyince donup kalıyorlar.
Yüksel abi bunu CAN BUS üzerinden gördügü için kablo kesmeye gerek kalmamış bu nedenlede böyle bir koruma yapmaya ihtiyaç duymuş.İstese yazılım ile onuda iptal edebilecek bilgi/tecrübesi var. Ama iptal edilmemeli.
Cumartesi senin çayları beklerkende demiştin ; p
Toyota fazla arıza çıkartmadıgı için çıkarttıgında çözebilecek tecrübede kişide yok.Ben işi bildigim için hiç acımadan gerekli kabloya neşter vururum.Ama bilgisi olmayanın korkması çok normal.