Gönderen Konu: Coralla 1.6 elegant M/M hakkında  (Okunma sayısı 1865 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
Coralla 1.6 elegant M/M hakkında
« : Ağustos 08, 2008, 16:15:33 »
1997 model Coralla 1.6 XEİ arcım var 2 yıldan beri bu aracı kullanıyorum ve hemen hemen her konuda araçtan memnunum. Aracımı Coralla 1.6 elegant M/M ile değiştirmeyi düşünüyorum . 40000 YTL civarında bir para vererek alınacak bu arabayı kullanan arkadaşlardan araçla ilgili iyi veya kötü yorumlarını bekliyorum araştırdığım kadarıyla iyi bir otmobil olduğunu öğrendim. ama arabayı en iyi kullanıcısının bileceğine inanıyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi günler :)

Toyota Club Türkiye

Coralla 1.6 elegant M/M hakkında
« : Ağustos 08, 2008, 16:15:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Coralla 1.6 elegant M/M hakkında
« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2008, 17:36:30 »
birçok konu var bu araçla ilgili, arama yapmanızı tavsiye ederim çünkü birçok kişi daha önce yazdıklarını tekrar yazmıyor.

MMT vites pek beğenilmedi forumda genel olarak, MMT konusunda da birçok konuya rastlayabilirsiniz.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2008 Corolla Comfort MMT
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2008, 18:33:16 »
Alper Bey,
MM vitesin beğenilmemesi konusuna katılmıyorum. Çünkü MM vitesi beğenmeyen arkadaşlara bakın ben de dahil daha önce otomatik veya yarı otomatik vites kullanmamış kişilerdir. Ben araştırdım otomatik vites araçlarda da arkadaşların belirttikleri sıkıntıları yaşayanlar var ve bu kişilerde otomatik vites araç kullanmamış kişiler. Yani demek istediğim tüm otomatik veya MM araçların kendine özgü bir etkiye tepki süreleri ve normal vitesten farklı bir kullanım tarzı, dili var bunu öğrendikten sonra anlaşıyorsunuz, sorun kalmıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2008 Corolla Comfort MMT
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Ağustos 08, 2008, 18:36:33 »
Ama şunu belirteyim ; MM araçlarda dik rampalarda kalkışlarda el freni kullanmanız gerekiyor, yoksa geriye kayabiliyor, en kötü tarafı bu. Diğer özellikler tam otomatiklerde olduğu gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 08, 2008, 19:26:42 »
Ama şunu belirteyim ; MM araçlarda dik rampalarda kalkışlarda el freni kullanmanız gerekiyor, yoksa geriye kayabiliyor, en kötü tarafı bu. Diğer özellikler tam otomatiklerde olduğu gibi.

evet kayıyor ama el frenine gerek yok

ayağınızı frenden çekin, gaza basın (hızlı yapmanıza gerek yok) araç  hareket eder ve en dik yokuşta sadece 3-5 santim kayar o kadar. 3-5 kaymanın hiçbir sakıncası yoktur zaten.
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 08, 2008, 19:53:46 »
İlhan bey, bence özellikle tam otomatik vitese alışmış kişiler beğenmiyor MMT'yi. Yoksa düz vitese göre tabi ki çok daha pratik.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler