0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu anda 2010 model Chevrolet Aveo Classic 1.2 Sedan araca sahibim. Aracım çok güzel ve yakıtı da cok dusuk ancak ben daha konforlu ve ust duzey bir araç almayı planlıyorum. Yaklasık 1-2 yıl içinde ( duruma gore 6-7 ay icinde de olabilir). yaptığım araştırmalar sonucunda 2011 Avensis 1.6 Elegant Extra (Benzin/LPG) Almaya karar verdim. Tahminimce 42-43 bin TLye temiz bulunabilecek bir araç ve bence cok uygun bu klastaki araca göre...Avensis far sorunu bir önceki kasada mı var yoksa yeni kasalarda da var mı onu merak ettim.
Serdar bey Chevrolet lerde subap başlarında kurumlanma gibi bir kronik sorunu oluyordu hala sürüyormu acaba?
2004 MODEL AVENSİSLERDEDE OLUYOR
Ben aracı 25.000 km de iken aldım. Su anda 40.000 km de.Yokus asagı otobanda yüksek hız e kadar hız olarak bastım. Normal duz yolda da yüksek hız i goruyor. Antalya -Sivas arası genelde yüksek hız arası basıyorum hep... Bendeki 1.2 motor benzin/lpg. Binen biriyim yani aslında daha 1 sene dolmadan 15.000 km yapmısım...Henuz en ufak problem yasamadım. Dediğim gibi bu fiyatlardaki en ideal arac bence bu..Yakıtı az,vergisi az (1.2)Bagajı genişAbsKlimaAirbag var.Su anda piyasası 23-24 e cıkmıs ben aldıgımda 20.500 e almıstım.
Foruma yeni gelmiş abilerim arkadaşlarım .. İlk önce şunu söylemeliyim ki Kemal amca/abi ile herkesin ilk tanışması genelde kötüdür. Ama aslında iyi bir toyota fanatiği olmakla beraber kendisinin hondası vardır. Zamanla alışırsınız..1- forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir .. Anca gerekli durumlarda bu özelliği kullanırız..2-Serdar bey aracınızın hız limitlerinin inanın sizin kadar bizde iyi biliyoruz. Ama aramızda küçük arkadaşlarımız da var ve trafikte bizde varız. Bu kadar hızlı kullanmamanızı tavsiye ederim. Lütfen forum içinde yazarkende trafik ve hız kuralları çerçevesinde yazı yazarsanız seviniriz..Forum ilk başlarda sıkıcı gelebiliyor prosedürler gereği. Yok tanışma msj.. yok o kuralı yok bu kuralı.. Ama alışınca yada bu kuralları bilince inanın sohbet de güzel oluyor muhabbet de..
Forum ilk başlarda sıkıcı gelebiliyor prosedürler gereği. Yok tanışma msj.. yok kemal amcaya alışma süreci..yok o kuralı yok bu kuralı.. Ama alışınca yada bu kuralları bilince inanın sohbet de güzel oluyor muhabbet de..