0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun Yasin Bey. hızlı gitmenin zararlarında biri umarım bundan sonra başta kendim olmak üzere dikkatli ve kurallara uyarak gideriz de hiç bir zaman ceza almayız.
O yolda da bu araba gider ya hu
Yerinde bir ceza olmuş adalet parmak kesmemiş, siz parmağınızı göre göre bıçağın altına sürmüşsünüz malesef Otoyol yol olsa yine sağdan soldan birşeyler çıkma riski az ama bahsettiğiniz yolda Allah korusun birde araçta aileniz varsa En fazla 45 dk erken varırsınız gideceğiniz yere, ama gidemem riski daha yüksek...Size kızdığımdan değil bu serzenişim yanlış anlamayın haddime de değil ama hıza karşı aşırı derecede hassasım...Bende muhtemelen önceki gün yedim ceza gelmedi daha ama Düzce - Sakarya arası bölünmüş yolda yan yol girişi olan bir bölümde 90la girdim...
Allah korumuş geçen haftaydı sanırım köpek yüzünden takla atmış bir auris vardı forumda Ben başlığı görünce şu gereksiz radar cezalarından sandım bu ara batı karadenizde çok meşhur konuyu sizin açtığınızı görünce sizede denk geldi heralde dedim
Hız felakettir, bunu cümlelerimin başında ifade edeyim. Ancak daha evvelden savunduğum gibi uygun yol ve hava koşullarında makul hızların istisnai durumlar hariç kimseye zararı yoktur. Kaymak gibi meskun mahal dışı duble yolda radar cezası yemiş bulunmaktayım. Daha dün tebliğ edildi. Öyle uygulamalı radar değil. Plakaya yazıp göndermişler. 20 Nisan günü Samsun seyehatimde Çorum Osmancık-Amasya Merzifon arasında 152 km hıza %30 hız ihlali yapmışım.Cezam 343 TL. Zannedersem 15 gün içinde yatırırsam % 25 indirim var. Ne diyelim adaletin kestiği parmak acımaz.
Teşekkür ederim M.Ali bey.Bartın'a girişte genelde radar olduğunu biliyorum. Terminalden öncede rampa aşağı bir yol var, orayada radar koyuyorlar.
Devletin paraya ihtiyacı var.
Öncelikle geçmiş olsun,ilk arabamı aldığımda bir kaç ay ara ile 2 kez şehir içinde hız cezası yedim birisi 80 km diğeri 102 km ile..Hız yapmayı sevmeyen biri olarak çok şükür 5 yıldır daha ceza yemedim.Trafik ekiplerinin yaptıkları denetimleri destekliyorum keşke daha da yaygınlaşsa..Ama bazen de kızmıyor değilim,denizliden izmire giderken radar vardı neyse geçtim 1 km ileride kuytu bir yere tekrar 2.radarı kurmuşlar.. ceza yemeden geçemezsin der gibi..saygılarımla..
Geçmiş olsun puan olarak ne kadar ceza verdiler?