0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2005 verso comfort un direksiyonu diğer toyotalara göre biraz ağır mı ? sağa sola dönerken sanki doğan şahin gibi biraz sert, birde kalkışlarda hantal, yol bilgisayarı ilk kalkışta ve 2. viteste 1/100 km de anlık 80-90 litre yakıyo gösteriyo bu sizce normalmi, batan gemiden yük atar gibi az yaksın diye istetmeyi bile koymuyoruz şehiriçi kullanımda verso hakikaten çok güzel bir araba 2008 corolla comfortu verso sevdasına sattım sıfırını alamıyoruz bari 2005 olsun dedik ama hem biraz ağır biraz hantalmı diyorum kendi kendime katılan varmı arkadaşlar ? yakıt çokmu yüksek olacak bilemiyorum.
Direksiyon sertliği araç elektrik destekli direksiyona sahip dolayısıyla akünüzü bir kontrol ettirin.Üzerinde yeşil görünebilir fakat mutlaka elektronik makineyle ölçüm alınmalı önce tam doluyken,sonra marş yapınca(hatta 2-3 marş yapıp ayrı ayrı ölçün peş peşe düşüş orantılı mı,birden çok mu gidiyor) en sonda şarjdan bir süre sonra ölçün bakalım.Eğer hiç değişmemiş ise sorun aküdendir muhtemelen.Normalde tüy gibi direksiyon çünkü.Ayrıca lastik havanızda düşük olabilir. Yakıt konusu ise sizin bakacağınız anlık tüketim değil ortalama tüketim olmalıdır.Anlık tüketim 2.viteste 100 litre gördüğümü biliyorum ben.Ayrıca devirli kullanım falanda baya etkiler durumu.
Sanırım arkadaşımız yanlış biliyor bende de 2005 verso elegant var ancak direksiyon elektrikli değil hidrolikli, lütfen corolla ile karıştırmayalım.