0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim bildiğim shift ışığı aynı viteste iki kere yanıyor biri dediğiniz gibi ekonomik modda düşük devirde, ikinciside yüksek devirde performans modda, yani en azından RENAULT KANGOOOOOO da bile böyle
SHIFT lambasına başlarda çok takıldım. 2000 deviri gördümü ışık yanarak hemen vites değiştir uyarısı veriyor. Hani ışığa ayak uydurayım dedim, ne mümkün araba resmen sağırlaşıyor. Şimdilerde ise SHIFT ışığı yanmıyormuş gibi aracımı kullanıyorum. Genelde 3000 devire yaklaşırken vites değiştiriyorum. Aracım böylelikle gücünü hissettiriyor. Oh be dünya varmış diyorum Aracımı sağır sağır kullanacağıma varsın azcık yakıtı fazla olsun.
SHIFT ışığı alt devirlerde vites yükseltmek için ki bu 2000 devirde oluyor (yukarı ok yeşil ışık), üst devirlerde ise araba çekişten düşmeye başladığında yani 3000 devirin altına geldiğinde veya sürüş koşullarına göre (aşağı ok yeşil ışık) yanıyor.
Benim otomobil üreticileri ile görüşme imkanım olsaydı şunu isterdim.Üretilecek araçların (Türkiye için) Konya ovasına göre değil İstanbul coğrafik ve trafik durumuna göre ayarlanmasını isterdim.
Shifte uyuldugu ve duZgun kullanimda ciddi bir ekobomi saglar.
Yaptırdığı ekonominin en az iki katını bir pisikoloğa vermek zorunda kalabiliriz .
Ben ekonomi yaptigini gorunce desarj oluyorum. Benim tedavi bu hic olmadi sanayiye giderim olmadi yikamaya tedaviyi gerceklestiririm bir sekilde.
Abi sorun bende mi yoksa benim araçta mı bilmiyorum . Normalde bir depo ile lamba yakana kadar 775 km civarı yok yaparım +-25 km fark edebiliyor . Bir ara şu shifti takip edim dedim lamba yandığında tam 780 km yapmıştım . Yani ben bunu kullanarak ekonomi yapamadım . Ondan hiç takmıyorum . Bunu 2009 corollamda da denemiştim onda da hiç fark etmedi . Bana göre bu ışıklar dikkat dağıtmaktan başka bir işe yaramıyor . Onun yerine hız sabitleyici katsalar uzun yolda çok daha fazla ekonomi yaptırabilirdi .
Işık yaktığında 750 800km arası yapıldıysa gayet normal zaten ışık yandığında12 ile 10litre arası yakıt oluyor araçta.