0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet haklısınız yanlışlık olmuş affedersiniz benim aracım 2006 t.corolla sol ve linkteki cihaz tam uyumlu olduğu yazıyor zaten resimlerinden de göründüğü gibi.Acaba bu cihaz türkiye de mevcutmudur!
Selçuk hocam Çok teşekkür ederim..Sabah arıyacağım.Bu arada daha iyileri var ancak ön konsolda kötü gözüküyor ancak bu cihaz gerçekten orjinalden farkı yok.Bende çok orjinalligi bozma taraftarı değilim.İlginiz için teşekkürler.İyi Geceler.
Olmadi ben siZe satan bir firmanin numarasini veririm hatta forumdan da bir cok kez alisveris yapildir bahsettigim yerden.
Selçuk hocam Merhaba;Vermiş olduğun telefon numarasını aradım izmirden bir arkadaş.Ürün için son fiyat 1.100 tl dedi.+ arka görüş kamerası , tv anteni ,gps anteni ...vs donanımlarıda mevcutmuş.Sahibinden sitesindeki ürünü tekrar aktif edecekmiş.Ben düşünüyorum aslında almayı Benim arkadaşım kendi arabasına aldı yurt dışından getirtti oda 1200 tl civarına geldi ve çok uğraştı gümrükte ancak uğraştıgına değmiş çok hoş gözükmüş araçta.Ayrıca ürünün 1 yıl garantisi mevcutmuş.Ben yine takiplerimi sürdüreceğim daha uygun fiyatlar olursa seni bilgilendiririm.
1100tl cok fazla sahsi fikrim.Navigasyonlu ve tv li istiyorsaniz piranhanin modeli vardi (fiyati hatirlamiyorum ama markada pek icime sinmiyor.)600tl ye cok guzel pioneer alinir yine ekranli ve double.Bunlara max40tlde cerceve parasi ekle abi buyur sana sistem Benim aklimda daha guzel birsey var aklimda teyp bolumune tablet koyacagim ve guzel birsey olacagini dusunuyorum
ilke 7inclik Samsung tablet on numara olurda cok ugrasmak lazım 3g versiyonları vardı internet bile olur yani ancak ben orjinal uyumlu navi tv ger görüş kameralı olmasını isterim o bana yeter
merhabalar ,2004 model corolla sol aracım için aliexpres sitesinden her türlü riski bilerek ,android işletim sistemli ,3g li,dvd- navigasyon siparişi verdim .Cihazı kargoya verdiklerinde kargo takip numarasını siparişlerim ekranında yayınlıyorlar.Kargo takip numarasıyla cihazın Türkiye'ye geldiğini gümrükten gectiğini kargo işlem merkezinde bekletildiğini ve tarafıma ihbarname yollandığını yazan mesajı gördüm .1gün sonra ihbarname ulaştı,ihbarname ile birlikte Topkapı Kargo işlem merkezine gittim.Kargo takip numarası ile ürünü buldular koliyi yanımda ne varmış bunda diyerek actılar . Ürünü kaça aldığımı gösterir belge sordular.bende aliexpres sitesinde siparişlerim bölümünden ürünü gösterdim (350 $ lık üründü)."96 tl vergisi var " dediler vezneye ödedim ve cihazımı aldım .(fiyatı 150$ dolar ve altında olan ürünlere vergi alınmıyor) cihazın montajını elektrik işlerinden anlayan bir arkadaşımla beraber yaptık .geri görüş kamerasıda bağladık harika oldu....umarım yazdıklarım gümrükle ilgili sorulara cevap olmuştur. gelen navigasyon yazılmı haritaları güncel değildi.kumandası nakliye sırasında kırılmış satıcıya mesaj attım yeni kumanda göndereceğim dedi .bakalım kumanda gelecekmi?