0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merak etmeyin 17 yıldır kasislere vuruyor benim arabanın altı, ve kaldırıp bakınca neresinin vurduğunu bile fark etmiyorsunuz. Tahminlerinizden çok daha sağlam ve galvanize olduğu için çürüme vs gibi problemler de olmuyor.
Selam. Dediklerin doğru Kemal. Ama hangi modelden sonra yükselttiler bilmiyorum. Çok değişik üretim yılı modellerini kullandım Corolla'nın ve bana yere en yakını 95 model geldi. 94 Japon çok az daha yüksek. 96'da yakındı ama 95 gibi değildi. Sanırım 96 dan sonrakileri yükseltmişlerdir. Bende yere yakın aracı daha çok seviyorum. Bir de 4 aks da bağımsız ise.
bendede 93 1.3 corolla var bazılarınız dikkatli kullan diyor içinde sadece ben varken sürtüyor aldığımdan beri 4 kişi binmedim arabaya herhalde düz yolda askıda kalırım zaten 1 senedir antalya şehir içi yolları şantiye bazen çukuru görüp geri döndüğüm , bo yol çukurlu kasisli deyip yolumu uzattığım zamanlar oluyor jant ve lastikleri büyüteyim diye düşündüm araç zaten 1.3 karbüratörlü hiç gitmez amortisörlerin altına takoz konuluyormuş acaba 101 kasada bu mümkünmü 5 cm. yükselse kafii saygılar