0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana kalsa mazda daha güzel ama tüm dünyada toyota almış başını gidiyor
geçer tabibmw pahalı masraflı kaba saba alaman hanzosu
Boş verbenzini ayrı dertperiyodik bakımı yıkımkaza yapsan ocağın battıüstüne üstlük zevksiz hantal ağır tipsiz bir araba
Serdar bey 1 rotor 654cc, iki rotor olursa 1308cc( Turkiyede bu model kullaniliyor) 3 rotor ve 4 rotorlu modelleri var. Neden hala cift rotary diye bisi yok diyorsunuz? Ayrica Mazdanin RX-7'den agzi yanmadi. Taylandta hala ortalikta gezinen RX-7'leri gorebilirsiniz fiyatlarida RX-8'den daha pahali. Turkiyede saglam RX-7 olmamasinin tek nedeni bilincsiz soforler ve cahil ustalar. En basitinden bu motor yapisi geregi yag yakar her 1,000km de yaklasik 150-200ml yag yakar (sizin araci kullanim tarzina gore 350-400ml kadar yakabilir) ve piyasada satilan pahali sentetik veya full sentetik yaglar bu motorda bir ise yaramaz. Bu motora organik yag koymaniz lazim (ucuzlarindan yani) Konu Rotay motora dondu. Bence asil konumuza geri donelim.
Aynen , BMW kadar tipsiz bir araba yok. 5 serisindeki mekan ile 7 serisindeki mekan aynı.
ben tek rotorlu sanıyordum çift ve fazlası olduğu konusunda haklısınız. mazdanın rx-7 konusunda ağzının yanması dizginlenemeyen yakıt tüketimi dolayısıylaydı şehiriçi neredeyse 20 lt tüketen motor rakiplerinin karşısında dezavantajlı konuma geçti
Mazda xedos hakkında bilgisi olan varmı?
yazdığımız konu en azından bir amaca hizmet ettiğini görmem beni mutlu etti.Eğer bir mazda alırsanız yorumlarınız bizmle paylaşır mısınz ?beilki toyota değil de bir mazda sahibi olurum
Bu güzel bir şey