0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba , 2005 Corolla 1.6 Sol Otomatik. 220.000 Km 160.000 km de motor sıfırlanarak lpg ye uyumlu hale getirilmiş. Brc marka tüplü. Gri renk. İlk sahibinden. Sunruf , cruz control , dijital klima , 8 hava yastığı , 4 cam otomatik. Değişen , boya yok. Bu araba için ne söyleyebilirsiniz? Otomatik vites araçlarda nelere dikkat etmek gerekir? Forumdaki otomatik vites konularını araştırıyorum bir yandan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2005-corolla-hb-sol-at-cc-sr-123979483/detayAraç bu.Motor yaptırmak derken yanlış bir tabir kullanmış olabilirim. 160.000 KM de Piston ve sekman arızası vermiş ve lpg ye göre ayarlanmış.Aracın durumu ve özellikleri hakkında ne diyebilirsiniz? Fiyat yüksek haliyle , ne kadar eder sizce?
Yok gayet doru kullanmışınız, araç muhtemelen, segman dağıtmış veya kol çıkartmıştır. Sonuçta kapak açılıp rektifiye görmüş, motoru açmadan sekmana pistona bakılmaz. Ama lpg ye göre ayarlanmak ne demek, toyotacıların hepsi nerdeyse lpg kullanıyor zaten, aracı özel bir şekilde ayarlamaya gerek yok zaten. Fiyat bence gereksiz yüksek, aynı paraya, 100 bin km altında, içi dışı daha diri araçlar alınabilir, ben 24 e 90bin kmde olanını satmıştım. Siz bana sorarsanız başka araçlara bakın.
cc sr olunca ne oluyor ?Nasıl bir artısı vardır , ya da eksisi?
Açıklama için teşekkürler
Bizim Doğan S 177.000 satılmıştı rektefiye görmemişti. Bu Toyota ama 160.000 de rektefiye edilmiş. Yuh artık nasıl kullanmışlarsa. Tebrik ediyorum.