0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daha yeni aranıza katıldım aracım corolla elegant daha 5 aylık 3033 kmde bgn arıza ışığı yandı servise gttim turbo arızası dediler ne yapmalıyım bir fikri olan varmı ?
aynen sadece turbo arızası bşka hiçbişey demediler
benimde anlamaığım o nası oldu bakalım servis parçayı getirecek değiştrecekler bakalım teşekkürller
kabul ettiler parça gelsn değişecek dediler zten biraz tartoşınca ama bşka bişey varmış gibi geliyo anlamadm gtti
Alper bildigim kadariyla Turbo degisiminde zate yagini degistiriyorlar. Yinede sormakta faydaVar.
Usta olan değişirde kardeşim, maalesef bizim memlekette kasap çok, ben çok rastladım, 3-4 defa yaptırdım turbo değişimi.
Cok dogru ama Toyotanin ustalari gercekten memnun edici, hepsi icin gecerli degil tabi bu durum. Ama ben bir iki tane biliyorum adamlar Formula araci bakimi yapiyorlar
Eskişehir SARAR serviste 0 satan adamla konuştum ilk çıkan vvt-ilar tek egzantirik (SOCH) 2005ten sonra çıkanlar çift egzantirik (DOHC) dedi nasıl ya dedim broşüre baktım bildiğin DOHC yazıyor bizde de ne beklersin böyle bir servisten ?
motor arıza işareti ünlem ikiside yanıyodu yolda çekişte inanılmaz düşme vardı bayılıyodu yolda araç yok bırakırmıyım onlara garajmda yatıyo