0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Siz 17 liraya polen ve hava filtresini mi aldiniz?Bir de markalari neydi acaba?
Bursa da sanayide toptancıdan aldım. Galiba imalatta yapıyorlar sadece filitre üzerine çalışan kocaman bir dükkan. Markalarını hatırlamıyom. Fiyat benimde garibime gitti ama usta sorun olmayacağını malın oldukça kaliteli olduğunu söyledi...
Banada cok ucuz geldi fitreler
Onemli olan aslinda fiyati degil, kandirilmak isi bilince ya da isin icinde olunca zoruma gidiyor nasill diyebilirler kaliteli diye, benim tavsiyem bu tur filtrelerin 5000 en fazla 10000 km de bir degistirilmesi.
Hahaha eminim cok kalitelidir. Allah askina kanmayin boyle seylere bizler bosuna 25 30 lira verip Japon filtre almiyoruz, filtrelerin ozellikle motor hava filtresinin kaliteli secilmesi bence onemli bir nokta, filtreye gelince nasil olurda kaliteli derler anlamam.
2005 model lpgli versomun yağ ve filitre değişimini yapmış bulunmaktayım.Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Metro markete gitti. Yağı marketten alınca ücretsiz değişim yaptıklarını söylediler. Ustayla görüştüm bana iki yağ seçeneği sundu. Mobil 10w 40 yarı sentetik(65 tl) Mobil 0w40 tam sentetik (120 tl) ben tam sentetik aldım.20 liraya Bosch yağ filitresinide marketten aldım. Ustanın tavsiye ettiği filitreciden hava ve polen filitrelerini 17 liraya aldım.Toplam 157 liraya değişimi gerçekleştirdim. Burada firma adı verdim kusura bakmayın bence birileri güzel bir şeyler yapıyorlarsa bunun söylenmesi gerekir.