0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakikaten belkide bu araçlarda en başarılı aksam frenlerdir diyebilirim size! bende örneklerini defalarca yaşadım bunun ve araç gerçekten frene çaktığınız anda istediğiniz mesafede duruyor! 2012 model aracım ve daha haftalıkken şehir içinde bir yayanın kaldırımdan kontrolsüzce inmesi sonucu az kalsın vuruyordum fakat Michelin Alpin lastikler ve Auris frenleri sayesinde kazayı ucuz bir şekilde atlatmış olduk yer Erzurum ay şubat diyecek fazla söz yok herhalde?
Hiç e12 kullandınızmı, onla karşılaştırırsak nasıl frenler, ABS sık devreye giriyormu, bozuk zeminlerde, ben e12 kullanırken frenlerinden şikayetçiydim birazda, auriside sadece test sürüşünde kullandım. O yüzden soruyorum, siz oldukça memnun, olduğunuza göre kasa ağırlaşınca frenlerde muhtemelen güçlendirildi , denge sistemleride var sanırım sizin araçlarda, gayet normal tabi:), hem sorup hem cevapladım gibi oldu ama kusra bakmayın.
Bundan önceki aracımız e12 idi ve ona göre frenleri taş gibi diyebilirim size. bastığınız yerde duruyor, e12'ler gibi ABS olur olmaz devreye girmiyor ve aracın yol tutuşunu bozmuyor.. Aracın donanımına gelince sadece ABS, EBD ve e 12'ye ek olarak BA mevcut aracımda, VSC falan Comfort plus donanımda sunuluyordu o zaman... (BA-Break Assist, Ek fren desteği, yani frene basış sertliğini ölçerek ek fren kuvveti sağlıyor duruma göre)