0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ön tampon için bir şey diyemem, işlem yapılmasa da olur, arka tamponu çamurluk tarafında bağlayan tampon braketi hasar görmüş yada tırnağı kırılmış olabilir... servis fiyatı 70-80 tl civarı...
o tamponun tırnağı kırılmış.Hasarlı alanıda lokal olarak çok cüzzü bir miktara boyarlar hiçde belli olmaz.
kaportacıya git tırnakalrından atmış gibi duruyor kırıldıysa tamponcu yapacak yerine oturtacaklar boyada hasar varsa oraya da lokal bir uygulama yapılır düzelir
yerinden çıktıysa ne utlu yoksa tampon braketi hasar görmüş tür oda oldukça parçaya göre bayabi pağlı 70 tl ile 90 tl arası değişiyo bir karış bir pilastik ama sağlam bir kaportacıyla o araya siyah slikon çektirim alttan destekli bişekilde yapışırsa bidaha imkan yok çıkmaz ama sökerken biraz sıkıntı oluyo
bunu yaya güvenliğinden mi yapıyorlar nedir bilmiyorum ama tamponu o kadar dandik bir braketle ve klipslerle tutturuyorlar ki hafif bir dokunsanız bir yere tampon kendini bırakıyor, muhtemelen braket veya dişleri kırılmıştır, onlar değişmeden olmuyor. Aracın garantisi dolsun ben tamponu braketlere mastikle yapıştırmayı düşünüyorum. Toyotanın bu plastik eklem detayları gerçekten çok kötü.
Davlumbazı söküp kırık olan yere bir delik açıp sağlam bir tel ile tutturmuştum,masraf etmek istemiyorum diyorsan tabi..Bu arada yaş 15 görünüyor inş.Trafiğe falan çıkmıyorsun
Emre Bey, kaskon varsa mini onarımdan hiçbir ücret ödemeden yaptırabilirsin. Kaskon hangi marka ise auto king vb. yerlere anlaşması var mı diye sor varsa bu gibi yerlere yaptırabilirsin. Ben tamponumda oluşan taş atıkları ve bazı boya atıklarını auto kinge ücretsiz mini onarımdan yaptırmıştım.
Gökhan abi bizdede otoking var.Babam aslında oraya götürmek istiyorda ben engelliyorum Çünkü internette genellikle işlerini iyi yapamıyorlar veya orayı yaparken başka yere zarar veriyorlar gibi yorumlar okuyunca cesaret edemiyorum
Cemil abi yardımın için teşekkür ederim Cemil abicim yalan söylemeyi sevmem Abi izmirde trafiğe kesinlikle çıkmıyorum. İzmir içinde boş yerlerde veya sanayide filan sürüyorum .Yılda bir kez seydişehire gidiyoruz orada dedemlerin oturduğu yer baya sakin bir yer sadece orda kullanabiliyorum Ondada yalnız değil .
Tampon ile çamurluk arasındaki siyah bir parça var o kırılmışa benzemiyor.Sizdeki gördüğünüz tamponun tam ıç kısmından çamurluğa bir vida ile bağlantı yapılır. Vida yuvası aşağıya bir eğim yapmışsa boşluk oluşmuştur. Bunun için vidayı sökerek çamurluktaki vida yuvasını kontrol etmeniz gerek. eğilme varsa düzeltirseniz büyük oranda açıklık kapanacaktır.