0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gazı nereden alıyorsunuz acaba ? Biz totalden almıştk 32 litre 270 km'de kırmızı yanmıştı fazla yanıcı sanırım. PO ve Opetten aldığımda ise şehir içi 320 km anko gidiyor. 32-33 litreye
Merhaba mustafa abi bizde brc sistemi kullaniyoruz aracimiz 2006corolla 1.6sol otomatik sedan 6000kmde lpg takildi suan 16binde orj. Bizde istanbul trafiginde 11,4lt yakiyor suan lpg de. Bakima nerde sokmayi dusunuyorsun abi? Biz haziranin sonunda veya temmuzun ilk haftasi arabayi kartal oto sanayisinde bir usta var gecen sene begenmistik toyotadan ayrilmis usta istersen senin makina ile birlikte bakima girebiliriz. Orda mucib otogazda var brc yetkili servisi biz lpgyi orda taktirdik. Ordada lpgnin senelik bakimini yaptiracagiz.
ilker kardeş tam karar vermedim ki daha servisemi gitsem özelemi bilemedim yani sonuçta yetkili servis ve özellikle şanjuman yağını serviste değiştirmek istiyorum gerisini belki burda birisine yaptırırım sonuçta bir yağ ve yağ filtrsi değişcek
arkadaşlar kimsenin arabasında sorun yok insanlar şehir içi yakıt tüketiminden bahsediyor sizler yok otobanda su kadar gitti yok cevre yolunda su kadar gittim İstanbul şehiriçi trafiğiyle cevre yollarını otobanları kıyaslayarak az yakıyor cok yakıyor kıyaslaması nasıl yapabiliyorsunuz ?
petrol ofisinin gazını kullanıyorum depom tam 41 litre doluyor şehir içi yaptığım en az yol 450 km gidiyorum bir depoyla aracımda brc sıralı sistem takılı performansında da değişiklik olmadı hiç.Bizde de prins var ve PO'dan alıyoruz &90 performans benzin ile arasında fark yok full kilma açık. 27,5 krş yakıyor şehir içi. Bence gayet iyi. Memnunum
Farkinda misiniz bilmiyorumda yada eskisehir trafigini bilmiyorsunuz cevreyolu diye gecen yer max 10 km uzunlugunda ki bunun alt tarafi tas catlasin 3 yada bilemediniz 5 kmsini kullanabilirsiniz geri kalan trafik evlere aenlik gecen hafta arkadasim geldi istanbuldan dedigi tek sey su istanbulda ya tikaniyor yada akiyor burda surekli bir dur kalka maruz kaliyorsun allah sabir versin. 250 metre arqyla isik olan ve arqsina 3 tanr kasis sigdirilabilen bir sehir eskisehir dikkatinizi cekerim.
eyvallah kardeş bide 60000 bakım için servis 400 tl istiyor şanjuman yağı dahil sence fiyat nedir ve bu olayda yağ fiyatını düşüp kendim 5 40 alıp götüreyim diyorum
emre şanjuman yağı 150 tl yağ yağ filtesi polen fitlresi ve genel bakım için 400 tl isteniyor yani tam bende emin olamadım nerde yaptırsam diye yağ 4,2 lt alıyor 100 tl civarı 100 işçilik desen 28 tl yağ filtresi 40 civarı polen filtresi şanjuman ve motor yağ contası şanjuman yağı zaten fiyat çıkıyor ortaya en iyisi servise gitmek bence
evet en kötü öyle yapacağım yağ dışardan alıp servise değiştirebilirim bu arada motor yağı 4,2 alıyor şanjuman yağı 3 lt
evet kitapta o şekil yazıyor ama gene lolarak baktığında forumuda incele 4,2 aldığını görürsün
Hadi artık hayırlı yakıt haberlerini bekliyoruz .Valla ne yalan söyleyeyim yaz geldi geleli yakıttan pek şikayetim yok 380-400 bandında yakıyor.Tüp te taksam 280-290 yakar diyorlar .Bakalım bazen satıp efsane kasaya dönmeyş düşünüyorum .