Gönderen Konu: anahtarı tanımadı.  (Okunma sayısı 968 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
anahtarı tanımadı.
« : Mayıs 14, 2013, 16:53:45 »
Herkese iyi forumlar. Bugün babamla birlikte dışarı çıkmıştık velhasılkelam babam giderken arabada sigara içti sonra otoparka gittik arabayı park ettikten sonra .Arabadan indik anahtar ne kapıyı kilitliyor ne de açıyor. Sonra tekrar içine bindik start stop'a bastık ama anahtarı örmüyor çalıştırmıyor sizce bu neden ? Ben sigaradan olabilir mi acaba diye şüphelendim size yazayım dedim . Yoksa pili bitiyor desem yedek anahatar daha 3 aydır kullanmaya başladık hemen biter mi ki ?

Toyota Club Türkiye

anahtarı tanımadı.
« : Mayıs 14, 2013, 16:53:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '14
  • 86 kere teşekkür etti
  • 110 kere teşekkür edildi
Ynt: anahtarı tanımadı.
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2013, 17:14:44 »
Güçlü manyetik alandan dolayıdır büyük ihtimalle. Benim araçta anahtarsız çalıştırma olmamasına rağmen geçen hafta Ptt kargoya bir şey vermek için Ptt'ye gittim (çatısında güçlü antenler vs. olduğu için söylüyorum), araçtan indim, kumandadan kilitlenmiyor, anahtarı takıp kilitledim. Arabayı emaneten parketmiştim, bir araç çıkacağı için biraz ileri almam gerekti, yine kumandadan açmıyor, anahtarı takıp açtım, çalıştırdım, 50 mt. kadar ileriye aldım, bir sorun kalmadı, kumandadan kilitledim.
2014 Auris TS Advance Skypack CVT
2011 Corolla Comfort Extra D4D Manuel (SATILDI)
2009 Yaris Terra 1.3 VVTI Manuel (SATILDI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2013, 18:02:36 »
Sigara sagliga zararlidir  :kötü: ama sanirim sorun sigaradan kaynaklanmiyor. Manyetik alan olabilir sinyal karismis olabilir. Sonradan sorun cozuldumu? Bu arada ehliyet isin noldu Cantekin?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 14, 2013, 18:10:13 »
Güçlü manyetik alandan dolayıdır büyük ihtimalle. Benim araçta anahtarsız çalıştırma olmamasına rağmen geçen hafta Ptt kargoya bir şey vermek için Ptt'ye gittim (çatısında güçlü antenler vs. olduğu için söylüyorum), araçtan indim, kumandadan kilitlenmiyor, anahtarı takıp kilitledim. Arabayı emaneten parketmiştim, bir araç çıkacağı için biraz ileri almam gerekti, yine kumandadan açmıyor, anahtarı takıp açtım, çalıştırdım, 50 mt. kadar ileriye aldım, bir sorun kalmadı, kumandadan kilitledim.

Hastane vardı yanımızda ondan olabilir mi abi ?

Sigara sagliga zararlidir  :kötü: ama sanirim sorun sigaradan kaynaklanmiyor. Manyetik alan olabilir sinyal karismis olabilir. Sonradan sorun cozuldumu? Bu arada ehliyet isin noldu Cantekin?
Evet abi sağlığa zararlıdır ve kokusundan bile nefret ederim . Ama babam içiyor arabanın içi çok pis kokuyor binmemeye çalışıyorum onun arabasına :) Hastane vardı yanımızda abi ondan olma ihtimali nedir ? Ehliyete hazırlanıyorum abi 29 haziranda gireceğim inş kısmetse . İlkyardım çok zor ama :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 22, 2013, 02:36:22 »
Üsküdar'daki İSPARK katlı otoparkında bu sıkıntıyı sürekli yaşıyorum. İşin kötü tarafı, aracı anahtarla kilitlediğimde alarm devreye giriyor fakat anahtarla açınca alarm iptal olmuyor, dolayısıyla marş basmıyor ve arabayı uzaklaştırıp alarmı devre dışı bırakma şansınız olmuyor.

Tavsiyem; aracınızda alarm var ise, iptal butonunun nerede olduğunu aklınızın bir köşesine yazın. Radyo dalgalarıyla çevrili bir dünyada yaşıyoruz, bu tip sıkıntılar için alınacak önlemler gözardı edilmemeli.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • Araç: Başka Marka
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 22, 2013, 03:05:14 »
Banyo vakti :D
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '