0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık gayet güzel olmuş.
elinize emeginize saglık çok güzel olmuş
Cillop gibi olmuş Ben de geçen hafta aynı evrelerden geçtim Herhalde tek fark ben makina ile uyguladım, siz elle. Bir de ben Colli 845 uyguladım, siz FK
gerçi beyaz olduğu için pek anlaşılmıyor ama parlaklık var canlı bakılınca
Bakmasını bilen anlar, şüpheniz olmasın
tebrikler çok güzel olmuş
Tamam, arabayı hiç kullanmamış gibi geri verebilirsin.
abi 10 numara olmuş ne güzel bu işleri yapıcak yerin var biz nerede yapıcaz
Ellerinize emeginize saglik, guneste daha bir parildayacaktir beyaz renk genelde guneste gosteriyor kendini.
Eline sağlık, çok güzel olmuş.Plaka nedense bana çok tanıdık geliyor yahu, bir kaç defa gördüm sanki ben bu aracı, veya yine R plaka olup sonu farklı ama, detayları benziyordu, plakasıda kareydi
Teşekkürler Görmüş olabilirsiniz izmit körfez ve çevresinde
doğrudur, belkide buluşmalarda fln görmüşümdür, körfezede haftada bir geçiyorum, araba burdaysa doğal görmüş olmam
Elinize sağlık hakikaten çok güzel olmuş... Hazır konusu açılmışken sorayım.. benim aracımın da aslında bir pasta cilaya ihtiyacı var.. güzel bir elden geçmesi lazım ama hiç bir makine tesisat ve bilgim yok bu konuda..Sizce, sizden gelecek tavsiyelerle bu işe girişebilir miyim, yoksa hiç uğraşmayıp işin ehline mi teslim edeyim.. Benim yıkamacı 160 TL istedi pasta cila için ama çok güvenemedim ona..
Olabilir ben sizi daha önceden tanıyorum sanırım sizde volvo vardı yanlış hatırlamıyorsam
Burak maşallah çok güzel olmuş , il dışındayım aracıma kavuşur kavuşmaz bende uygulayacağım haberleşip görüşelim bende o taraflardayım