Gönderen Konu: Ebay yardım ingilizce çeviri e12 hb yedek parça  (Okunma sayısı 1855 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota Corolla 1.6 elegant A/T
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 35000
  • Model Yılı: '12
  • 33 kere teşekkür etti
  • 30 kere teşekkür edildi
Ebay yardım ingilizce çeviri e12 hb yedek parça
« : Mayıs 14, 2013, 10:53:36 »
ebaydan hb corolla için bagaj amartisörü aldım fakat pek ingilizcem yok biri bana çevirebilirmi lütfen

This member has a question for you. 

Do not respond to the sender if this message requests that you complete the transaction outside of eBay. This type of offer is against eBay policy, may be fraudulent, and is not covered by buyer protection programs. Learn More 

Dear ugurcan14,Many thanks for your order! Our friendly Latvian team will be most happy to assist You during the whole transaction! We are located somewhere between Alaska and Australia:) In spite of that we are ready to do all our best so that your order reaches You safe and sound as soon as possible!If there is anything I can help You with, please, feel free to contact me any time via eBay messages. Every day I am here ready to help and do my best to make this experience most successful.We would also be very grateful to get a positive 5 stars feedback from You - this is extremely important for our performance standing. If your experience isn't so high, please contact us right away - making things right is our priority!Best regards,
Today Tomorrow  E15 :)
0w20 Petronas

Toyota Club Türkiye

Ebay yardım ingilizce çeviri e12 hb yedek parça
« : Mayıs 14, 2013, 10:53:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corollamı özledim
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '11
  • 10 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
Ynt: Ebay yardım ingilizce çeviri e12 hb yedek parça
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2013, 10:59:40 »
ebaydan hb corolla for bagaj amartisörü aldım But pek ingilizcem yok biri bana çevirebilirmi lütfen

Bu üyenin sizin için bir soru vardır.

Gönderene yanıt vermeyen eBay dışındaki işlemi tamamlamak bu mesajı istekleri varsa. Teklif Bu tür, eBay politikasına karşı olan hileli olabilir ve alıcı koruma programları kapsamında değildir. Daha Fazla Bilgi

Ugurcan14 Sevgili, sipariş için teşekkür ederiz! Bizim dostu Letonya ekibi tüm işlem sırasında size kolaylık sağlamak en mutlu olacak! Biz sipariş Sen sağ salim en kısa zamanda! Bir şey varsa ben lütfen, Size yardımcı olabilir ulaştığı tüm iyi bunu yapmak için hazır olduğunu rağmen yere Alaska ve Avustralya :) arasında bulunan, çekinmeyin bana eBay mesaj yoluyla her zaman temas kurmaktan. Her gün burada yardımcı ve bu deneyimi en başarıyla gerçekleştirdik da Sizden olumlu bir 5 yıldızlı geribildirim almak için çok minnettar olacaktır yapmak için elimden geleni yapmaya hazırım - Bu bizim performans durumu için son derece önemlidir. Deneyiminizi çok yüksek değilse, hemen bize ulaşın -! Şeyler yapmak doğru önceliğimiz Saygılarımızla, bir
Chevrolet Cruze 40,000 km 2011

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 33 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2013, 11:08:08 »
barış bey çok teşekkür ederim sağolun var olun. :D
0w20 Petronas

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 14, 2013, 11:19:35 »
Özet çevirisi:
“Bu üyenin size bir sorusu var.
Eğer sizden eBay dışında bir ödeme isteniyorsa, cevaplamayınız. Böyle istekler eBay politikasına aykırıdır.
Sayın ugurcan14, siparişiniz için teşekkürler. Bizim Latvia’lı timiniz (para) transferinin tamamlanması için size yardımcı olacaklar. Biz Alaska – Avustralya arası bir yerdeyiz. Siparişinizin size ulaşması için elimizden geleni yapacağız. eBay mesajı ile bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmak için her gün buradayım. Ayrıca sizden 5 yıldız geri besleme alırsak çok memnun oluruz. Bu bizim performansımız için son derece önemlidir. Eğer tecrübeniz çok fazla değilse, lütfen bizimle hemen temasa geçiniz. Problemleri çözmek bizim önceliğimizdir. Selamlar”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 33 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 14, 2013, 11:50:52 »
Özet çevirisi:
“Bu üyenin size bir sorusu var.
Eğer sizden eBay dışında bir ödeme isteniyorsa, cevaplamayınız. Böyle istekler eBay politikasına aykırıdır.
Sayın ugurcan14, siparişiniz için teşekkürler. Bizim Latvia’lı timiniz (para) transferinin tamamlanması için size yardımcı olacaklar. Biz Alaska – Avustralya arası bir yerdeyiz. Siparişinizin size ulaşması için elimizden geleni yapacağız. eBay mesajı ile bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmak için her gün buradayım. Ayrıca sizden 5 yıldız geri besleme alırsak çok memnun oluruz. Bu bizim performansımız için son derece önemlidir. Eğer tecrübeniz çok fazla değilse, lütfen bizimle hemen temasa geçiniz. Problemleri çözmek bizim önceliğimizdir. Selamlar”

çok sağolun anlamadığım para transferi gerçekleşmedi sanırım kredi kartımda da göremeyorum nasıl olacak bilginiz varmıdır teşekkürler.
0w20 Petronas

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #5 : Mayıs 14, 2013, 14:10:51 »
E-bay'den almak istediğiniz parça nedir ki size böyle bir yanıt verdiler ?

Edit: Bagaj amortisörü almak istemişsiniz, ancak her türlü amortisörler ile ilgili Türkiye gümrüğünde sıkıntı var şu anda şayet gönderseler bile gümrüğe takılırsa astarı yüzünü geçebilir hatta bütün vergilerini ödeseniz bile TSE sebebi ile ürünü alamayabilirsiniz, bilginiz olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 33 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 14, 2013, 16:52:07 »
E-bay'den almak istediğiniz parça nedir ki size böyle bir yanıt verdiler ?

Edit: Bagaj amortisörü almak istemişsiniz, ancak her türlü amortisörler ile ilgili Türkiye gümrüğünde sıkıntı var şu anda şayet gönderseler bile gümrüğe takılırsa astarı yüzünü geçebilir hatta bütün vergilerini ödeseniz bile TSE sebebi ile ürünü alamayabilirsiniz, bilginiz olsun.

ufuk bey merhaba aldığım ürün fiyatı 70 tl

http://www.ebay.com/itm/150842366348?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

gümrükten gelmeme sebebi nedir ?
0w20 Petronas

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2013, 17:01:15 »
40$'a  birşey olmaz  ugur , 15gun sonra  kapını çalarlar ;)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2013, 17:03:38 »
ufuk bey merhaba aldığım ürün fiyatı 70 tl

http://www.ebay.com/itm/150842366348?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

gümrükten gelmeme sebebi nedir ?

Amortisör olması.