0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi haklısın bende auris almadan önce opel'e takmıştım ama bir baktım ki auris aldık Yaris cok küçük kalıyor maalesef :/ ama tavsiyem 206 abi.. hele ki o sport olanı gördün mü
206'ya içim gitmesine rağmen kesinlikle düşünmüyorum.. Bu araçların satışında sıkıntı oluyor ve malzemesi kalitesi oldukça kötü..Geçen gün internet sitesinde haber okudum. Kullanıcıları üzerinden dünyadaki tüm arabalarda en sorunsuz araba 1- Toyota2- Honda3- Bmw4- Jaguar şeklinde liste yapılmış.. Volkswagen bile listenin altlarında yer alıyor.. Bana sorun çıkartmayan, hatchbag , klimalı ve piyasası olan araç lazım .. O da YARİS'te..
Umarım aradığını bulursun abi Bekillideyim bende okul için
Ne güzel merkeze geldiğinde tabakhanede AYBAR gazinosu var buyur gel beklerim
Gazino bizim .. Bende hesap kitabına bakıyorum kasadayım yani burada .. Beklerim kardeşim ..Yaris 1.3'te karar kıldım .. Bulamaz isem 1 haftaya kadar muadilini volkswagen polo (hatchbag) olarak karar kıldım ..
peki .. Araç önerilerinizi beklemekteyim burada
Tek kapı kesinlikle almam kardeşim.. Zahmeti inip binmesi ve piyasası satarken zorlar
Polo mu? Sakınnn diyorum, donanım olarak beş para etmez, yaris 1,33 her türlü çok iyi.. hele style ya da cool donanımı alırsanız...
Fakat kapasitesi belli bir motor 1.0 .. 1.2 motorlu araçları aratmayan bir motor oldugunu duymuştum fakat araba sahibi bir çok arkadaşım 1.3 motora dahi şüphe ile bakmakta..Alacağım araçtan öyle yüksek bir performans beklemiyorum .. Zaten Hızdan kazadan beladan oldukça korkarım 100 km hz'ın üstüne bile otoban harici çıkmam .. Babadan kalan bir alışkanlık olsa gerek varacağım yere geç varayım ama tek parça varayım..Biz gibi genc insanların cogunda araç hız yapmak için kullanılan birşey, bana göre ise bir ulaşım .. Sadece klimamı açayım , yokuşlarda ağır ağır seyredipte küfür yemeyeyim küçük motor hacminden dolayı
Teşekkür ederim abi bilgi için.. Peki sizin araç 2006 model benim bütçem 2000 ile 2005 arası verdiğiniz bilgiler tüm 1.0'larda baz alınabilir mi? İlk arabam olacak Allah nasip ederse hatta ehliyetimde yarın çıkıyor Emniyet'ten .. Park problemi olmaması düşük YAKIT oluşu beni Cezbediyor..