Gönderen Konu: 98 model Corolla Gösterge Paneleli  (Okunma sayısı 1175 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1. Gülen bebek sesi 2) corollanin ekzoz sesi...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
98 model Corolla Gösterge Paneleli
« : Mayıs 12, 2013, 16:18:53 »
merhaba arkadaşlar

Gösterge panelinin camında küçük bir çatlak vardı. Camı sileyim derken çatlak büyüdü. devir saati ile km saati arasından ikiye ayrıldı. O anki üzüntüyle yedek parçacıları aradım. "Yeni olarak bulmanız çok zor ancak çıkmacılar da bulabilirsiniz" dediler. Birkaç çıkmacıyı telefonla aradım. "Bizde panel camı olarak değil de komple olarak vardır" dediler. komple de olsa almaya razıyım ama sahibinden com da birkaç çıkmacıda komple panel buldum ancak sonuçta çıkma parça dükkanda oradan oraya atıla atıla üzerinde çizikler oluşmuş. Tereddüt ettim.

bana çözüm yolu gösterecek bir arkadaş var mı? Veya daha önce böyle bir durum yaşayan. panel üzerine cam bulmak mümkün müdür?
Dost gerçekleri..
Düşman işine geleni..
Deli ağzına geleni..
Aşık içinden geçeni söylermiş...

Toyota Club Türkiye

98 model Corolla Gösterge Paneleli
« : Mayıs 12, 2013, 16:18:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: 98 model Corolla Gösterge Paneleli
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2013, 18:34:52 »
Geçmiş olsun hocam bence izmirde çıkmacıları gezmeye başlayın derin . 2. sanayide çıkmacılar bol istediğinizi bulursunuz umarım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1. Gülen bebek sesi 2) corollanin ekzoz sesi...
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2013, 02:12:33 »
teşekkür ederim.
Dost gerçekleri..
Düşman işine geleni..
Deli ağzına geleni..
Aşık içinden geçeni söylermiş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2013, 00:53:43 »
Alıntı
merhaba arkadaşlar

Gösterge panelinin camında küçük bir çatlak vardı. Camı sileyim derken çatlak büyüdü. devir saati ile km saati arasından ikiye ayrıldı. O anki üzüntüyle yedek parçacıları aradım. "Yeni olarak bulmanız çok zor ancak çıkmacılar da bulabilirsiniz" dediler. Birkaç çıkmacıyı telefonla aradım. "Bizde panel camı olarak değil de komple olarak vardır" dediler. komple de olsa almaya razıyım ama sahibinden com da birkaç çıkmacıda komple panel buldum ancak sonuçta çıkma parça dükkanda oradan oraya atıla atıla üzerinde çizikler oluşmuş. Tereddüt ettim.

bana çözüm yolu gösterecek bir arkadaş var mı? Veya daha önce böyle bir durum yaşayan. panel üzerine cam bulmak mümkün müdür?
Gösterge paneli ebatlarında bir cam kestirip taktırsan olmaz mı? Hiç başıma gelmedi ama bunu düşündüm konsolu tamamiyle değiştirmekten iyidir heralde