Gönderen Konu: 2008 verso'ya yeni kasaların elekrikli direksiyonu uygulanabilir mi?  (Okunma sayısı 1280 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
2008 elegant verso kullanıyorum. Aracı aldığımdan beri direksiyon ağır. Şehir içi manevralarda güç oluyor. Yeni kasa versolarda elektrikli direksiyon var diye biliyorum. Acaba bu elektrikli direksiyon 2008 kasaya'da uygulanabiliyor mu ? bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
bendede 2008 verso var. aracı eşim ile ortak kullanıyoruz. direksiyondan hiç şikayetimiz olmadı. bence direksiyon yağını değiştirip bakım yaptırın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
elektrikli 2004 corolla hb ve 2005 avensisten sonra 2006 versonun direksiyonu gerçekten hantal.neden yapmamışlar bilemiyorum.o yıllarda bütün  toyotalarda elektrikli direksiyon mevcut iken versoda yok.yeni kasa herhallde elektrik destekli.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
sizin aracınızda bir sorun var yoksa versonun direksiyonu gayet iyi bir sorun görmedim ki yıllardır kullanıyorum

kaldıki aracın direksiyonu malum hıza duyarlı düşük hız ile yüksek hızdaki direksiyon hassasiyeti farklıdır
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 1 kere teşekkür edildi
Aracımın bakımlarını düzenli olarak yaptırıyorum. Direksiyonda mekanik yada hidrolik bir problem olsaydı şimdiye kadar haberim olurdu. Süratli giderken tabi ki iyi ama şehir içinde özellikle park esnasında ağır kalıyor. Hergün direksiyonla güreşmekten helak olduk...!  Servise gittiğimde dizel corolla denedim, direksiyon çok hafifti. Hızlandıkça da sertleşiyor. Diğer MPV'leri de denedim. Onların direksiyonu 2008-verso kadar ağır değil, sanki doğan direksiyonu çeviriyorum verso' da. Aracın herşeyi çok iyi de şu direksiyon bana ağır geliyor. Alışamadım bir türlü... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
allah allah benimki 2004 model ama bende hiç bir sorun yok park ederken bile o kadar kolay dönüyorki ?
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.