Gönderen Konu: sağ ön hava yönlendirme panjuru kırıldı  (Okunma sayısı 1028 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
sağ ön hava yönlendirme panjuru kırıldı
« : Mayıs 09, 2013, 16:05:13 »
merhaba arkadaşlar dün arabamda halı taşırken halıyı yanlışlıkla içerideki sağ ön klima havalandırma panjuruna vurdum ve panjurları sağa sola yukarı aşağı hareket ettiren metalik yapıştırmalı olan ortadaki ana hareket mekanizmasının tırnağı kırıldı çok canım sıkıldı servise götürüp yaptırsam ne kadara malolur ön konsulu sökebilirsem kendimde yapmayı düşünüyorum. fiyat olarak ne kadardır bilen varmı mekanızma yda aynı olay başına gelen varmı? tavsiyelerinizi bekliyorum. 

Toyota Club Türkiye

sağ ön hava yönlendirme panjuru kırıldı
« : Mayıs 09, 2013, 16:05:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Ynt: sağ ön hava yönlendirme panjuru kırıldı
« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2013, 16:16:32 »
hurdacılardan çıkmasına bak veya sökülebliecek bir yapısı söküp yapabilirsin .Servis tamir yoluna gitmez sadece degiştirir
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: sağ ön hava yönlendirme panjuru kırıldı
« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2013, 16:25:41 »
az önce servisi aradım küçük bir kırık tırnak için tüm havalandırma mekanızması değişmesi lazım dedi veeeee 218 tl para istedi bu tabi sadece ürün fiyatı sökme tak ma hariç sanırım ya dediğiniz gibi yücel bey çıkmacıdan bulacağız yada kendim söküp yapacağım çare yok galiba.